...Нашият Alca 2 е силно алкален и обезмасляващ, с по-ниска доза е идеалното решение за премахване на най-трудните петна от тъканите. Благодарение на напредналата си формула, той може да действа ефективно върху широк спектър от петна, като мазнини, масло, вино, кафе и много други. Нашият Alca 2, използван в предварителното пране или дори по време на пране, лесно разтваря мръсотията. Използван...
... бъде по-малка от 1.5 N/mm². Съществуващите бои, покрития или бои, остатъци от циментова замазка, отделящи агенти, масла, мазнини, силикони и др. могат да бъдат механично отстранени чрез пясъкоструене, взривяване, хидроизблъскване или химическо отстраняване.
Пукнатини и фисури
В случай на статични пукнатини, използвайте Syntech Primer EP-W за запечатване. Запечатването на динамични пукнатини или...
...1 Звезден сблъсък между сладка крема от какао с лешници и натрошени бисквити "Pan di Stelle". Кремът "Pan di Stelle" е създаден от съчетанието на висококачествени съставки като пресни яйца и 100% италиански лешници. Без палмово масло и хидрогенирани мазнини. Съставки: Крем с лешници и какао (захар, слънчогледово масло, италиански лешници 13,7%, обезмаслено какао 9,8%, обезмаслено мляко на прах...
...Крем с лешници БЕЗ ГЛУТЕН (gluten free), идеален за гарниране и добавяне на вкус към вашето кафе, сладкиши, йогурт и сладолед.
Разклатете преди употреба.
СЪСТАВКИ: захар, растително масло (слънчогледово, палмово), лешници (8%), обезмаслено мляко на прах, какао с ниско съдържание на мазнини 10-12% от какаово масло, лактоза, емулгатор: соев лецитин, аромат, натурален аромат на ванилия, антиоксидант: екстракт от розмарин. Може да съдържа следи от други ядки.
...АРОМАТИЗИРАНИ ПОДПРАВКИ С ЕКСТРА ВИРДЖИН ОЛИВКОВО МАСЛО
За да съчетаем вкус и удобство в кухнята, съчетахме екстра вирджин зехтин с медитерански подправки и не само:
Гъби Порчини
Чесън
Босилек
Черно Трюфел
Бяло Трюфел
Лимон
Чили
Розмарин...
... използва за подложки в хранителни кошници. Тази хартия, устойчива на мазнини, може също да се използва за изкуства и занаяти, особено за създаване на повърхности, устойчиви на масло, и за защита на материалите по време на проекти.
Днес хартията, устойчива на мазнини, е основен компонент за брандирането на всяко заведение за бързо хранене или кафе, помагайки да се подобри всеки продукт, от опаковки до...
...Идеален е като подправка за тостове и пълнежи за предястия, основни ястия, омлети и като основа за всички ястия с трюфели.
Алергени: В продукта са налични и декларирани на етикета следните алергени: МЛЯКО. Не съдържа глутен или консерванти.
Хранителни стойности на 100 г: Енергия Kj 2980 / Kcal 725 Мазнини 80 г от които наситени мастни киселини 57,1 г Въглехидрати 0,6 г от които захари 0 г Протеини 0,6 г Сол 0,028 г
Налични формати: 75 г, 430 г...
...Получен от прецизен избор според последните технологии, за да запази характеристиките си. Отличен за здравословно и балансирано хранене, идеален за приготвяне на майонеза и за всички кулинарни приложения.
...Маслото, получено от маслини Nocellara del Belìce, с зеленикав цвят и златисто-жълти отразявания, предлага аромат на току-що смлени маслини с нотки на прясна трева и пипер. Много интензивен зелен плодов аромат.
....", тръстикова захар, какао, ванилия Бурбон. Може да съдържа следи от други ядки, мляко и глутен.
Съхранявайте на хладно и сухо място за максимум 9 месеца.
Нутриционни стойности на 100g продукт:
Енергия 544 kcal / 2276 kj
Мазнини 38g
от които наситени 4g
Въглехидрати 45g
от които захари 37g
Протеини 10g
Влакна 7g...
...Castrol, марка индустриални и автомобилни смазочни материали, предлагаща широка гама от масла, мазнини и подобни продукти за повечето приложения за смазване.
Продуктите включват широка гама от течности за автоматични и ръчни трансмисии, смазочни материали и восъци за вериги, охладителни течности, течности за окачване и спирачки, мазнини, почистващи препарати и продукти за поддръжка.
... високо качество както по органолептични, така и по кулинарни характеристики.
Използва се както като предястие, така и като основно ястие. Месото, което я отличава, има високо съдържание на протеини и ниско съдържание на мазнини.
... артериите. Множество рискови фактори са свързани именно с начина на живот (пушене, хипертония, диабет, наднормено тегло и заседналост), но голяма отговорност се носи от дислипидемиите: висок холестерол и триглицериди.
No-Colest Omegasol е хранителна добавка под формата на перли, базирана на ферментирал червен ориз, с маслоот микроводорасли и концентриран сок от бергамот, полезна за поддържане на правилни нива на холестерол и триглицериди в контекста на балансирани хранителни режими.
Съставки:
Маслоот морски микроводорасли, богато на DHA, ферментирал червен ориз (Oryza sativa L.
... Edulis и съответната група) (3,7%). *Съставка (сушена/лиофилизирана).
ПРОИЗВЕДЕНО В ЗАВОД, КОЙТО ИЗПОЛЗВА: ЦЕЛИНА, СЕМЕНА ОТ СУСАМ, ГОРЧИЦА, СОЯ.
Хранителна стойност на 100 г:
Енергия: 335 kcal / 1403 kJ
Мазнини: 1,0 г
- от които наситени мастни киселини: 0,2 г
Въглехидрати: 74,0 г
- от които захари: 0,4 г
Фибри: 1,1 г
Протеини: 7,3 г
Сол: 2,5 г
Порции: 2/3...
...
• Структура: неръждаема стомана 1.43001 (материали, подходящи за контакт с храни)
• Филтри от целулоза (материали, подходящи за контакт с храни)
• Цикъл от 4,5 минути (програмируем) за филтриране на маслото
• Бърза, удобна, лесна за работа
• Максимална ефективност
Предимства:
• Чисто фритюрно масло всеки ден
• Спестяване на разходи за труд
• Спестяване на разходи за склад
• Ефективна защита на околната среда
• Почиства маслото без никакви химически добавки...
... хартия запазва храната, тъй като е устойчива на вода, масла и мазнини.
Произвеждаме различни видове парафинирана хартия (хартии с ламинирано парафин за храни): налични в различни тегла в зависимост от нуждите на клиента (супермаркети, рибарници, месарници, деликатеси и гурме ресторанти).
Можем да предоставим персонализирани формати и печат в множество цветове.
...Традиционен проникаващ восък за омекотяване и запазване на обувки от естествена матова кожа, спортни, за планина, лов и риболов.
Продуктът е също така персонализируем или наличен без марка.
"GRASSO FOCA" е историческа марка, регистрирана от 1988 г., която не съдържа компоненти от тюлени или други защитени животни.
...Специална оферта: пакет от 12 бутилки само за 89€
Бутилка масло 75 cl
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА: Био зехтинът La Mortella е получен директно от биологични маслини от насаждения в Чиленто и единствено чрез механични процеси, с максимална киселинност в термини на олеинова киселина от 0.24%
ИНДИКАТИВНИ АНАЛИЗИ: Киселинност в олеинова киселина: 0.24%; Неправилности: 0%; K270: 0,24; K232: 1.82; DELTA K...
...Пералните машини ROTO-JET® са проектирани за измиване с пръскане с помощта на водоразтворими детергенти на малки и средни части, натоварени на въртяща се платформа. Те се използват в производствените клетки на механичната индустрия заедно с машините за обработка, но също така и за поддръжка и ремонт за отстраняване на масло, мазнини и утайки.
Оригиналният и ергономичен дизайн, съчетан с...
...Universal Tech Sorb е биоразградим, огнеупорен абсорбент, 100% растителен произход.
Това е универсален продукт, способен да абсорбира до 750% от собственото си тегло.
Не е токсичен и е изработен от обработен гранулат от ела с огнеупорни свойства.
Абсорбира масло, вода, разтворители, киселини, химикали, мазнини и други течни вещества.
... италианско лидерство в преработката на слънчогледово масло, европейско в зародиша на царевица и световно в производството на маслоот семена от грозде. Tampieri spa се намира в Фаенца, на улица Гранароло, 177/3.
...реализирайки с грижа и страст сладкарски изделия, богати на ОМЕГА 3, ОМЕГА 6, с ниско съдържание на наситени мазнини. Нашите продукти не съдържат палмово масло, лактоза и хидрогенирани мазнини. От 2020 г. произвеждаме Торта Капрезе с Лимончело и Шоколад за търговия на дребно и ресторантьорство. Произвеждаме коледни продукти, типични за нашата земя Кампания, като роко, мостачиоли, струфоли.
... произвеждат, и колективната история на една земя и един народ. Масло, което да се използва всеки ден. Масло за тези, които се грижат за здравето на цялото семейство!
От 1955 г. продължаваме, с една и съща страст и отдаденост, дейността на маслоделите, съчетавайки уважението към традицията с устойчиво управление на бизнеса, насочено към опазване на биологичното разнообразие и селския пейзаж. Пазим...
...От 1953 г. работим в сектора на маслото. Работим в Сицилия, в района на Рибера. Периодът на обработка е от началото на октомври до средата на ноември, когато маслините все още са зелени и оставят в маслото цялата си ароматност. Маслините се смилат в рамките на 24 часа. Маслото, което селектираме, с най-добро качество, ще бъде опаковано с марката "масло на Професора" и пуснато на пазара в бутилки от 0,50 л и 0,75 л, както и в кутии от 3 л и 5 л. За ресторантьорството опаковаме кутии от 10 л и 25 л. Произвеждаме също масло, предназначено за DOP Val di Mazara и биологично масло.