...Nutella е иконичен продукт на Ferrero, известен със своята кремообразна паста на основата на лешници и какао. Въведена за първи път през 1964 г., Nutella стана символ на сладост и вкус в световен мащаб, ценена както за закуска, така и за закуски и десерти. Нейната рецепта включва уникална комбинация от печени лешници, какао и подбрани съставки, поддържайки баланс между кремообразност и интензивен...
...Тантфрутата е ново готово за употреба сорбе, което се сервира под формата на кнедли или топки. То е леко, вкусно и натурално завършващо ястие, направено с около 50% плодове; без глутен, не съдържа мляко или производни, не съдържа изкуствени аромати, нито консерванти, нито оцветители. Изключително подбраните съставки са комбинирани по оригинален и иновативен начин, предоставяйки на ресторантьора възможността да разнообразява вкусовете през годината, избирайки тези, които са най-подходящи за сезона и предлагайки на клиентите различни аромати, удовлетворявайки така и най-изискания вкус.
...За производството на прах от гъба Рейши се използват както прах RG, така и прах GL. По този начин е възможно да се комбинират полезните характеристики на двата продукта в един единствен продукт!
Съставки:
60% Ganoderma Lucidum (мицел) 40% Ganoderma Lucidum (тяло на гъби).
Дозировка:
Една супена лъжица прах на ден.
... Ломбардия. Вниманието и уважението към околната среда в производствените процеси, опазването на ресурсите и хората, отговорността и чувствителността в социалните и човешките отношения са ценностите, които винаги отличават нашия начин на правене на бизнес. През годините към историческото чиамболоне се добави голямо разнообразие от продукти: от тартове до печива и десерти с лъжица, от бисквити до смес за торти, готово тесто за печене на вкусни сладкиши за няколко минути.