... Valpolicella, интензивно, обгръщащо вино с дълга персистенция, което, благодарение на своята финес и елегантност, не се страхува от времето.
Тъмно рубинено червено с лек нюанс по ръба на чашата, на носа представя интензивни аромати на конфитюр от къпини и сушена слива, подправъчни нотки на звезден анасон и черен пипер, с препечени акценти на лешник и бадем; завършва с тютюн, ванилия и шоколад, на...
...Истинското изражение на италианското кафе Ристрето, смес от арабики
Сантос от Бразилия, съчетани с ценни арабики от Перу, излъчват
незабравим аромат на бадеми и черен шоколад; малките проценти
Робуста от Виетнам и изключителната Робуста от Уганда, които съставляват
тази смес, създават плътна крема, а пълното тяло придава
постоянен послевкус, правейки това кафе уникално и незабравимо изживяване за всички небца. Уникалната употреба на зърна от 18 повишава изключителното качество на продукта за тези, които наистина искат да се насладят на истинския италиански Ристрето.
...Персонализирани и индивидуално опаковани трюфелови бадеми. Опаковка в метална кутия и картонена кутия. Опаковаме също за авиолинии, круизни кораби, хотели и ресторанти. Кутия от 750 грама за бар с персонализирана марка. За опаковка, различна от стандартната, свържете се с нашия търговски представител на тел. +39 3477240044.
...400 грамa бял шоколад, обработен с чиста паста от фисташки, елегантна и вдъхновяваща кутия, всяка година различна и привлекателна изненада. Великденското предложение на Бакко за големи и малки.
Съставки: захар, какаово масло, сухо мляко, паста от фисташки 10% (печени и рафинирани фисташки, хлорофил E141, куркумин E100), сухо суроватъчно мляко, емулгатор: соев лецитин, ванилов екстракт.
...Тегло на кутия: 1350 г.
Кутия: 10 броя
Срок на годност: 1 година от производството.
Продуктът е без глутен.
Размери на кутията: см. 35 X см. 14 X см. 7 (височина)
Вкусове:
- Лимон
- Фисташка
- Амарена
- Класически (Шоколад и Лешник)
- Бял (Фиордилате)
- Ликьор
- Орехи и Смокини
- Амарето
- Кокос
- Ягода
- Лешник
- Кунезе (Шоколад и Ром)
- Черен шоколад и Портокал
Можем да създадем специални вкусове...
...Лаборатория за сладкарство, строго ръчна, която е създала и регистрирала в Патентното ведомство на Кийети сладкиша "Торта на вълка ...от Преторо", на основата на черен шоколад, червено вино Монтепулчано д'Абруцо, шоколад джандуя и ром. Срок на годност на продукта 5 месеца, съхранение при стайна температура максимум 25°. Сладкишът е опакован в елегантна кафява кутия с златисто отпечатано лого...