... продукта.
Комбинации
Богатият и обгръщащ вкус го прави перфектен за всякакъв вид паста. Леко загрят, за да се подчертае вкусът, може да се изсипе директно върху леко ал денте паста. Отново, както и с другите сосове в нашата гама, той е идеална гарнитура за сандвичи и брускети.
Метод на съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C) и консумирайте в рамките на 3 дни.
Код:SUOL 180...
...Полуавтоматичният моноблок модел MUIMA 200 обединява в една машина операциите по дегоржиране, дозиране и нивелиране, подходящи за обработка на малки и средни производства на класическиметод пенливо вино.
PODERI MORETTI, историческа компания в Италия, естествена трансформация на семейния бизнес, е резултат от съюза на семействата Moretti и Occhetti, които са присъствали в Roero от XVII век.
Отглеждането на земята, и по-специално производството на висококачествено вино, винаги е било семейна традиция, предавана с гордост от баща на син през вековете до наши дни. Нашите предци, които, преодолявайки т...
...Креслата Chesterfield модел Атина са подходящи за създаване на зони за разговори и релакс. Специалната обработка на облегалката, извършена изцяло на ръка, по традиционен метод, придава стойност на този класически и елегантен модел. Възглавницата на седалката е с подвижен калъф, докато обвивката на конструкцията не е с подвижен калъф.
Фузари вече над 60 години разпространява на едро вина, ликьори и напитки на хиляди заведения в провинциите Бреша, Кремона, Мантова, Верона и Тренто. Нашите клиенти го казват: ние сме точни, прецизни и управляваме уникален асортимент, над 7000 италиански и международни артикула, внимателно подбрани. Никога не спираме да търсим. Затова много от продуктите, предлагани в най-модерните заведения в град...
... подготвен и мотивиран екип произвежда вази от КАЧЕСТВО в 100% РЕЦИКЛИРУЕМ полиестер чрез ротационния метод.
Производствената технология, близка до ЗАНАЧИЙСКАТА работа, типът на използвания материал и РЪЧНАТА ФИНИШИРОВКА гарантират ваза, внимателно изработена в детайли и характеризираща се със следните СИЛНИ СТРАНИ: ЗДРАВА, удароустойчива... в същото време ЛЕКА, УДОБНА ЗА ХВАТ И лесна за преместване, против мухъл, НЕ изисква поддръжка и е лесно МИЕНА... УСТОЙЧИВА на студ, на слънце, на атмосферни влияния... НЕ се страхува от температурни колебания.
... длъжници, т.е. длъжници на същия неплатежоспособен, спрямо когото могат да се упражняват права на предимство. Проучването на работодателя е класически пример за "трети длъжник", към когото може да бъде насочен запорът. И накрая, сред услугите, предлагани от професионалисти в помощта за събиране на дългове, като например разследвателския институт Меркурий, съществува възможност за извършване на истинско...
... за 10 години. Персоналът и наличието на машини позволяват да се подходи към реставрацията на всякакъв вид сгради, от апартаменти до вили, от жилищни сгради до исторически сгради; освен това хидроизолациите могат да се извършват както с смоли, така и по класическиметод на тераси, балкони, покриви и покриви на индустриални халета. Осигуряването на безопасността на опасни сгради е друга важна дейност, извършвана от EdilRocchi, която, както и в случая с другите услуги, се гордее с използването на иновационни и отлични по качество продукти, на достъпни цени за всички.
Фераротти Китари, присъстваща на пазара от самото начало на двадесети век, се отличава с производството на класически учебни китари.
Изцяло изработени по занаятчийски метод, китарите Фераротти са единствените в своя род, които се строят на територията на страната.
Опитът, гаранцията и професионализмът характеризират нашата компания, която през 2001 г. получи диплом за занаятчийско отличие на...
... специални и нишови Ламбрски с убеждението, че дори от "обикновен" сорт, какъвто често се счита Ламбрското, могат да се получат изключителни емоции.Оттук произлизат нашите вина, сред които, освен "традиционните" Ламбрски, можем да се похвалим с Ламбрско по класическиметод червено и розе, късна реколта Ламбрско и сладко Ламбрско.