...Nutella е иконичен продукт на Ferrero, известен със своята кремообразна паста на основата на лешници и какао. Въведена за първи път през 1964 г., Nutella стана символ на сладост и вкус в световен мащаб, ценена както за закуска, така и за закуски и десерти. Нейната рецепта включва уникална комбинация от печени лешници, какао и подбрани съставки, поддържайки баланс между кремообразност и интензивен...
...Вкусен „Gustoso tronchetto di capra cenere“ с тегло 350 г. Вкусно пушено козе сирене с интензивен и кремообразен вкус. Перфектно за придружаване на предястия, салати и сиренени плато. Продукт с високо качество, само с натурални съставки. Истинско деликатес, който да се наслаждавате с приятели и семейство.
...Кафе капсули "De Roccis", съвместими с машини "Nespresso", родени от внимателния подбор на висококачествени кафета от Южна Америка, Индия и Африка, печени до съвършенство. Резултатът е De Roccis INTENSO: еспресо с богат и кремообразен вкус.
...Мисела Кремозо
Мисела 30% Арабика 70% Робуста.
Кремаво кафяво.
Интензивно, кремозно, обгръщащо.
Средно печене.
Подобно на класическа смес, мисела Кремозо се представя с крема в по-интензивен кафяв цвят, а заради своята плътност, на небцето ще се усети обгръщащо и трайно усещане.
Кафе капсули Кортезе компостируеми ESE 44 мм
МИСЕЛА: КРЕМОЗО...
...придавайки на кафето сладък и приятен вкус след това. След печенето, охлаждането се извършва отделно за всяко произход.
Този метод гарантира, че кафето запазва отличителни нюанси на аромати и вкусове, които след това се балансират, за да се получи перфектна хармония в чашата.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Силен и енергизиращ еспресо кафе, с мощен и интензивен вкус. Пълен и кремообразен тяло с мощен аромат на какао, с нотки на препечени зърнени храни и ром.
...Тази смес от Робуста и Арабика беше внимателно проучена от лабораторията Мока Рика с цел да се възпроизведе целия аромат на кафе еспресо.
Пълноценен и интензивен вкус.
В кафените чаши е кремообразен и интензивен цвят на лешник.
Небцето е изпълнено с силен и дълготраен послевкус.