... форма с леко изпъкнал страничен ръб – или скалзо. Цилиндричната форма с диаметър от 35 до 45 см. има минимално тегло от 24 кг.
По време на производството млякото първо се обезмаслява и след това се добавя телешки сирище; получената извара се нагрява до температура от 53°-56°, и затова Грана Падано се определя като сирене с варена паста.
Зърната от извара след това се оставят да почиват, за да се уплътнят, след което преминават в формите, където остават поне два дни.
... деликатен начин и да получите оптимален краен резултат.
Метод на работа:
- Загряване и готвене на мляко с регулиране на скоростта в зависимост от времето на обработка.
- Прецизно и деликатно рязане на извара благодарение на специалния ремъчен трън с хеликс.
- Почистване с двойно дъно с помощта на специален централен почистващ уред.
- Високопрецизно регулиране на скоростта чрез електронен инвертор...
...Вафли за приготвяне на Сицилиански каноли
Вафли под формата на хрупкави и вкусни тръби.
За приготвяне: за пълнене с извара, с бяла сметана или с шоколадова сметана, както повелява традицията.
Налични както за пекарни, така и за търговия на дребно.
Налични в различни размери и с или без вътрешна шоколадова глазура.
... платформи за разпределение ни позволяват да снабдяваме хиляди търговски точки в Италия и по целия свят, като Япония, САЩ, Франция, Белгия, Швейцария, Германия и други. Zappalà предлага широка и разнообразна гама от млечни продукти за търговия на дребно, GDO и HORECA продажби: МОЦАРЕЛА, РИКОТА, МАСКАРПОНЕ СИРЕНЕ (Пекорино, Качиота, Провола, сирене с издърпана извара). Zappalà е в състояние да замразява...
...полуавтоматично и автоматично приготвяне на извара, форми и блок-формите за сирена, мини-млекарници, обръщачи за сирена, инсталации за солене на сирена, пълно обзавеждане за стаи за зрялост. Групата Пластиталия работи с управленска система, отговаряща на изискванията на стандартите UNI EN ISO 9001:2008.
Норбалат ООД е компания, чийто екип разполага с дългогодишен опит в млечната индустрия. Страстта към млечния сектор и удоволствието от установяването на дълготрайни и ползотворни отношения с клиентите. Специализирани в услуги и продукти B2B за млекарници, млекопреработвателни предприятия и млечни индустрии с малки, средни и големи размери. Предоставяме пане за буррата както от италиански, така и от чуждестранен произход в различни формати и сме ексклузивни дистрибутори на немската извара BAD BIBRA, както и на полски, латвийски и литовски извари.
... бактерии за моцарела, за сирена, за първа сол
- Разнообразно оборудване: коагулационни съдове, спин, лира за разбиване на извара, иноксова лъжица, филтър за мляко, стоманени бидони, решетки;
- Индустриални контейнери: купи, бидони, контейнери, кашони, вани;
- Опаковъчен материал: торби и вакуумни пакети, въжета, тежести, печати, фолио за покриване на контейнери;
- Контейнери с различни размери за...