...Тайната на доброто кафе се крие в умелото смесване на различни качества на кафето с различно тяло, киселинност и сладост, за плодови финални вкусове.
ПЕЧЕНЕ
Бавното и занаятчийскопечене позволява перфектна карамелизация на захарите, присъстващи в зърното, придавайки на кафето сладък и приятен послевкус. След печенето, охлаждането се извършва отделно за всяко отделно произход.
Този метод гарантира, че кафето запазва отличителни нюанси на аромати и вкусове, които след това се балансират, за да се получи перфектна хармония в чашата.
Нашата компания е основана през 1962 г. от занаятчийската страст на братята Фантино. Вече две поколения произвеждаме смеси от кафе с високо качество за секторите Ho.Re.Ca, търговия на дребно, OCS и вендинг. Процесът назанаятчийскопечене, съчетан с модерни технологии, внимателен подбор на суровините и строги анализи на крайния продукт, правят нашето производство истински шедьовър на италианското...
Кафе Велути разполага с десетилетен опит в печенето накафе. Традиционното печенена дърва е елементът, който придава този особен аромат, който го отличава. Процесите на обработка се различават от съвременните технологии за бързо печене. Това е занаятчийско, а не индустриално кафе. Кафе Велути е следвало през своето развитие два ясни пътя - сериозност и качество, пътища, които позволиха на...
закупуване на селекция, печене и смесване на най-добрите произходи на сурово кафеназанаятчийско ниво. Процесите все още се наблюдават внимателно от собствениците на компанията, които директно се грижат за производството, за да гарантират постоянството на продукта през цялата година.