... максимална свежест и цялост. Тези плодове, с интензивен аромат и сладост, ни даряват с конфитюр с автентичен и жив вкус.
Избрахме да запазим само две съставки: ягоди и тръстикова захар, за да предложим автентичен и висококачествен продукт. С концентрация на плодове над 120%, нашето сладко е изключително богато и вкусно. Не сме добавяли лимонов сок, убедени, че чистотата и качеството на нашите ягоди са достатъчни, за да гарантират превъзходен вкус.
...16 разнообразни бонбона с вкус на ягоди, праскови, череши и кайсии
16 разнообразни бонбона с вкус на ягоди, праскови, череши и кайсии
16 асортирани бонбона с вкус на ягоди, праскови, череши и кайсии
Картон с 12 пакета по 220 г
Пакет от 12 броя по 220 г
Кутия от 12 броя по 220 г
Реф: 0811270
EAN: 8034125101641...
...Фрагола ди Марсала е продукт на селскостопанската култура на Сицилия, отглеждана изцяло в равнините на Трапани. Плодът придобива яркочервен цвят и много сладък вкус, подходящ за сервиране на масата и за използване в кухнята. Периодът на най-голямо производство е от март до май.
...Плодова инфузия, която съчетава сладостта с аромата на манго, допълнена от киселинния тон на ягодата. Концентриран вкус, който можете да се насладите по всяко време на деня.
... функционалност.
Прахът от ягоди за хранителна употреба може да замести изкуствени аромати, оцветители, подсладители и да добави естествен вкус и цвят на ягоди в продуктите. Наличен както в биологичен, така и в конвенционален прах, нашият ягодов прах се съчетава с други аромати, като същевременно се отличава, подчертавайки цвета на крайния продукт. Освен това е подходящ за добавяне към различни продукти като торти, бонбони, шоколадови изделия, сладолед, смутита и формули за напитки.
...Граппа с горски ягоди, Ликьор ночино, Ликьор седрино, Винсанто от Чианти Класико, ръбест цецин от Сан Пиерино, сезонни плодове и зеленчуци. Стопанството е семейно и производството се управлява лично от собствениците. Районът, в който са засадени маслиновите дървета и лозята на Сан Пиерино, се характеризира с мек хълмист климат, с по-изразителни температурни колебания в долините, които, заедно с състава на почвата, допринасят за придаването на нашите продукти уникален аромат и вкус.