La Truscia, млада и динамична компания от Сицилия, има за цел да стане отправна точка за търговци на едро и частни лица в търсенето на типични сицилиански ръчно изработени продукти, характеризиращи се с изключително високо качество на производството и изработката. La Truscia възниква от желанието да се запазят и поддържат гастрономичните традиции на Сицилия и да се споделят вкусовете и ароматите н...
Канолифичио ПЕННИСИ е основано преди 20 години, първоначално като допълнение към друга сезонна дейност, но с течение на годините работата става много по-интересна и се превръща в основна дейност. Дейността се извършва на площ от 3500 квадратни метра, от които 1500 квадратни метра са работилници и активни складове. Производството на каноли се извършва по традиционен начин. Традиционната му рецепта ...
Alisicily е занаятчийска лаборатория, която се занимава с производството на широка гама от сицилиански специалитети, включително сладкарски изделия, солени и сладки десерти, индивидуални порции, полуфабрикати, пресни и замразени пици, аранчини и други деликатеси, типични за сицилианската кухня. Нашата дейност е насочена към създаването на продукти с високо качество, изработени от подбрани съставки...
Компанията се намира в сърцето на производството на маслини и бадеми в Пулия. Произвеждаме отличен екстра върджин зехтин както от сертифицирано биологично земеделие, така и от конвенционално, съчетавайки използването на технологии от последно поколение с опита, натрупан на терен. Нашето масло произлиза от незабавната преработка на маслини от сорта "коретина", от който основно се получава плодов зе...
PugliaEat, възниква от необходимостта да се създаде "съюз между малките" за изграждане на мрежа.
“Произход” и “типичност” са асовете в ръкава на нашите производства и трябва да се считат за ценни инструменти, които да използваме с гордост в тези моменти на криза.
Малката ни размерност, ако бъде поставена в глобален пазар, може в този момент да бъде благословия, защото ни позволява да завършваме ...
Ръчно изработени сицилиански сладкиши, фини бадемови пасти и сицилиански великденски сладки, произведени изцяло на ръка. Италианското изкуство, изразяващо се в внимателно подбраните съставки с любов и страст: бадемите от Авола, висококачествени медове, биологични цитруси от Сицилия и добавянето на ароматната ванилия бърбон от Мадагаскар. Ръчно изработената сладкарница Mandorlada е гаранция за свеж...
Бар сладкарница Зара е правилният отговор за тези, които желаят вкусни сладкиши, приготвени с натурални съставки. Торта за тържества, сладкиши за бюфет и много други, за всякакъв вид събитие. Продаваме в Италия и в чужбина нашите типични сицилиански продукти:
- Бадемови пасти, цветни сладки, ръчно приготвени бисквити и много други.
- Предлагаме кетъринг услуги за тържества, като също така предла...
Компания Uniesport е директен производител на лешници Tonda Gentile Romana и производни продукти като печени лешници, нарязани печени лешници, прах от печени лешници и лешникова паста, както конвенционални, така и органични продукти. Ние също така изнасяме различни видове сушени плодове, както и различни видове полуфабрикати: бадемовапаста, паста от шамфъстък, паста от борова ядка, паста от...
От 1999 година произвеждаме, на занаятчийско ниво, сладкарски изделия с широко потребление. Нашите сладкиши имат общ елемент - ценните сицилиански бадеми, и намират най-високото си изразяване в производството на „Бадемовапаста“ и „Марципанова плодова“. Днес „Ла Долчиария Ла Фениче“ е стабилно представена в пейзажа на италианската и европейската търговия на дребно, както и в широки ниши на...
Санферба е основана през 1991 г. в провинция Барлетта-Андерия-Трани, като производител и дистрибутор на хранителни стоки и постоянно се подобрява благодарение на непрекъснатите инвестиции в изследвания и развитие, насочени към качеството.
Произвеждаме полуфабрикати за десерти, полуфабрикати за сладкарство, смеси за барове, чай и инфузии, шоколад в чаша, твърд шоколад, какао на прах, гранити, сиро...
Семейството Делла Перута е ангажирано в търговията от три поколения. Първото и второто поколение се занимавали както с отглеждането, така и с търговията на селскостопански продукти, особено домати, изграждайки основите, които позволили на третото поколение да започне дейността по преработка от 1989 година. Семейството и до днес се грижи не само за преработката на суровината, но и за производството...
Произвеждаме сладки за всякакви празници, типични неаполитански сладки като пастиера, струфоли и др. Произвеждаме също така бадемовапаста, сухи и пълнени бисквити. Доставки в цяла Италия.
Моята компания произвежда суха паста, бадемова крема и семена от твърда пшеница, използвайки изключително биологични методи на производство с материали от най-високо качество. Фермата се намира в Ломбардия и обхваща площ от около 80 хектара. Заети са 40 души и работим на 8 чуждестранни пазара.