...Ароматни и вкусни бадемови сладки, изработени ръчно от суровини с най-високо качество и налични в различни вкусове. Меки на вкус, те се разтапят в устата, оставяйки приятен и сладък вкус.
...Бисквитите Paste di Mandorla са сладкиши, приготвени на основата на марципан или Pasta Reale, наречени така, защото са "достойни за крал."
Тези бисквити с бадемово тесто са истинско съкровище от традицията на сицилианските сладкарски изделия, чийто произход е древен.
Съществуват няколко варианта на Pasta di Mandorla, като тези, приготвени с фъстъци, портокал, лимон или лешници.
Също така налично за линията на сладкарските изделия, на едро.
...Бадемовите пасти са един от символите на сицилианската сладкарница, разпространени в различни форми и консистенции из цялата остров: всяка разновидност е вкусна, примамлива като черешите, защото една води до друга. Това са сладкишите от бадеми, в Сицилия ги наричаме 'бадемови пасти': в вариантите: С бадеми, Спортокал, С лимон и С шамфъстък.
... екзотичния привкус в класическа рецепта.
2. Пасти от бадеми с шамфъстък: експлозия от сицилиански вкус, обогатена с интензивния и кремообразен вкус на шамфъстък. Тези пасти са неустоими за любителите на богатите и силни вкусове.
3. Пасти от бадеми спортокал: есенцията на портокала се слива със сладостта на бадема, създавайки перфектна комбинация между свежест и сладост. Идеални за тези, които търсят...