...Листен тор с високо съдържание на минерални елементи, който оказва превантивно действие срещу възможни състояния на недостиг.
Може да се прилага от предцъфтежния до следцъфтежния период, като също така ни предоставя голямо количество в моментите на максимално развитие на културата и в случаите, когато искаме да възстановим културата поради негативните ефекти, причинени от вредители, болести или неблагоприятни метеорологични условия.
SKU:n/a
Размер:5 кг...
... хранителни вещества за твоите растения и е проектиран и създаден с точно определено съотношение, което постига перфектната точка. С това се постига увеличение на производителността и продукцията на растенията.
Концентриран торзацъфтеж, много пълен и лесен за употреба.
...покълването и цъфтежа, както и вегетативното развитие. Ускорява физиологичните функции на растението с образуването на протеинови вещества (аминокиселини, протеини) с икономия на енергия за растението, като по този начин подобрява неговото развитие.
АГРОНОМИЧНИ ПРЕДИМСТВА
- Ускорява физиологичните функции на растението с образуването на протеинови вещества (аминокиселини, протеини) с енергийно...
...Биостимулатор и тор, проектиран да подобри цъфтежа и оптимизира - ПРЕДИМСТВА ОТ УПОТРЕБА
Торза полен.
Нови и цветя, по-устойчиви на критични температури.
Позволява правилно опрашване и цъфтеж.
Улеснява оплождането и ускорява образуването на плодове.
Подпомага удължаването на стъблото и усилва образуването на ауксини.
Стимулира вегетативния растеж и увеличава устойчивостта на новите растения...
...Листен тор с макро и микроелементи, необходими за правилното и балансирано хранене на растенията. Съдържа 2% аминокиселини и органични вещества, които позволяват оптимално развитие и цъфтеж на културите.
...Органично течност, произведено чрез ензимна хидролиза (естествено) за попълване на рибни протеини. Може да се използва през цялата година по всяко време на цикъла. Бързо се усвоява (кореново или листно) и насърчава ендогенната продукция на протеини, ензими, регулатори на растежа и захари, особено по време на периода на най-голям метаболитен стрес (пресаждане, цъфтеж, окончателно узряване), за да се постигне по-високо качество и количество на реколтата.