...В Carboliva произвеждаме въглища от костилки и от маслинови отпадъци. Съставът им е 70-30% съответно.
Това е напълно възобновяем биовъглища, което никой друг не произвежда. Има висока калоричност благодарение на високото си съдържание на въглерод и работи много добре на барбекюта и в ресторанти.
...Оливки Обрегон за хотелиерството в консерва от 5 кг. Вкусна смесот безкостилкови горалски маслини, подправени с паприка, дафинов лист, оцет и чесън.
...Зехтинът "coupage" 250 мл е балансирана смесот различни сортове маслини, внимателно подбрани, за да създадат зехтин екстра върджин с комплексен и универсален вкус. Този малък формат е идеален за ежедневна употреба или като подарък. "Coupage" предлага уникален ароматен профил, с плодови нотки, леки горчиви нюанси и щипка пикантност, които го правят перфектен за подправяне на салати, риба и средиземноморски ястия. Богат на антиоксиданти и здравословни мастни киселини, този зехтин не само подобрява рецептите ти, но също така е полезен за здравето.
...Нефилтрирано екстра върджин зехтин (EVOO) в 1 литров формат с отличен вкус благодарение на специалната смесотмаслини вердиал, хоихибланка и пиквал. Всички маслинови дървета, използвани за този зехтин, се намират в Арена и съседните села. Произвежда се с механични процеси и без добавяне на каквито и да било добавки.
Форматът на тази бутилка е 1 литър в PET, идеален за транспорт. Препоръчваме...
...AOVE Finca Badenes, Cosecha Temprana Coupage 24/25 е уникална смесот сортове маслини, която предлага балансиран вкус и свеж аромат. Това екстра върджин зехтин е перфектен за тези, които търсят продукт с високо качество и автентичен вкус. Идеален за употреба в суров вид или за готвене, този зехтин е незаменим в всяка кухня.
...Зехтинът Montevilla е сок отмаслини с плодист аромат благодарение на смесването на различни сортове: чореао, пиквал, пикудо и хохибланка. Тази смес придава на маслата Montevilla уникални качества и вкусове. И винаги с наименование за произход "PONIENTE DE GRANADA".
... начин за околната среда в Сиера Морена в Кордоба. Вариантите на тези маслини са Пикуал, Арбекина и Невадило Негро (последният е местен и уникален за тези земи). Получената смес е била изследвана от най-престижните учени, които заключават, че това масло предлага най-много ЗДРАВНИ СВОЙСТВА, благодарение на високото си съдържание на полифеноли (естествени антиоксиданти), което може да е три пъти повече от това на други масла от същата категория.