...Готов за консумация, напълно сготвен, хранителен продукт ПАСТЕРИЗИРАН,
опакован и херметически запечатан, за да запази характеристиките на кулинарен продукт.
Наличен също в други вкусове: Киноа и кайсия, Киноа и ябълка, и по желание на клиента.
...500 мл опаковки. Mançanella.
Вид: Mançanella или малко ябълка, местен за провинция Аликанте.
Киселинност: 0,19% олеинова киселина
Дегустация: Много гладко масло в устата, много ароматно, сладко, много балансирано.
...В носа, сложни плодови аромати на плодове, зеленчуци и сушени плодове; зелена ябълка, киви, бадем, пиния, листа от рукола и кипарис, с препечен нюанс, който придава голяма деликатност на всичко.
В устата се усеща същата обонятелна прогресия; сладко в началото, където отново изплуват ябълката и кивито. В центъра е зеленчуково и балсамово в края.
Елегантна горчивина и мека подправка, добре балансирани. Послевкус на бадем.
...Плодово и балансирано масло, богато на олеинова киселина и полифеноли. МАНЗАНИЛА КАСЕРЕНЯ: Масло, произхождащо от маслинови дървета в планината, с интензивни аромати на зелена банана, зелена ябълка, лайм, много свежо на вкус, сладко и много балансирано в горчивина и пикантност. Моноваритетно. Спечелило първа награда за най-добро масло от местна сорт в регионалния конкурс Сан Антон 2015/16. ПИКУАЛ...