... в помещението, което трябва да се отоплява.
Термичната разлика между температурата на въздуха на входа и изхода на уреда е от 32ºC до 56ºC в зависимост от избрания модел.
Всички модели включват стандартно термостат за околната среда, който позволява стартиране и спиране на уреда веднага щом желаната температура бъде достигната в помещението, като по този начин оптимизира консумацията на енергия.
Моделът 30 kW може да бъде свързан с външен термостат за околната среда с 10 м кабел, ако желаете да контролирате температурата на околната среда от далечно място от уреда.
...Калориферите SOLAMAGIC® "Произведено в Германия" комбинират инфрачервени и халогенни лампи с къса вълна, което води до комфортна, безопасна и високо ефективна отоплителна технология (превръщат 92% от електрическата енергия в топлина, без да затоплят въздуха). Може да се каже, че те затоплят с комфорта на "малко слънце" площ от 10 или 14 м2 * на терасата, която покрива всеки калорифер (*в...
... резерв от вода.
Градска отоплителна мрежа, основана на местни възобновяеми източници на енергия
Водата, която запълва мината, ще бъде изпомпвана от дълбочина 40 м при температура около 12°C и ще бъде използвана от помпата за топлина, за да захранва мрежите с ниска и много ниска температура. За допълнително отопление ще се използва котел на биомаса, използващ дърво от местни производители, докато котел на газ ще се използва за периоди на много студено време.
Комбинирането на геотермална енергия и биомаса в една и съща мрежа: един от първите опити в Испания.
Pompy Hot е машина, която позволява да се затоплят специалните ви възглавници. Те запазват топлината си за около 30 минути. Възглавниците на Pompy Hot са идеални за тераси на барове и ресторанти през сезона есен - зима. Pompy Hot е индивидуализирана отоплителна система, която осигурява голям комфорт на клиентите, докато пият или ядат нещо на терасите. Това е еволюция спрямо външните газови печки и одеяла, които можем да намерим в момента. Тази система представлява голяма икономия на разходи и енергия за собственика на заведението.