...Устройства за нанасяне на топинг, като шоколадови парченца, захар, фъстъци, лешници, настърган кокос, бадеми и гранули върху вече дозирания продукт.
- Много гъвкава машина, която се адаптира към всички видове топинг. Работи с множество продукти.
- Топингът се депозира в изходен бункер и се движи по лента, докато падне през фунии и остане върху продукта. Равномерна плоча поддържа хомогенно...
...Маркона бадемите с черен трюфел са гурме закуска, приготвена от бадеми с високо качество, екстра върджин зехтин и дехидратиран летен трюфел. Идеални са за придружаване на най-софистицираните предястия.
Тегло: 0,050 г...
... процедури, без допълнителна обработка освен декантиране, центрофугиране и филтриране
Метод на извличане: Студено извличане
Киселинност: ≤ 0,8%
Индекс на пероксидите: ≤ 20
Ползи: Високо съдържание на витамин E, полифеноли и олеинова киселина. Това прави маслото едно от най-здравословните AOVE в света.
Вкус: Интензивно зелено, леко горчиво и пикантно, с дълготраен свеж и плодов послевкус, нотки на артишок, орехи и горчиви бадеми.
Аромат: Представя зелено плодово ухание, домат, свежа трева, артишок, зелена банан и зелена круша.
... различни формати, вариращи от пасти до кубчета, люспи и резени.
Ние сме специализирани в бадеми и фъстъци и се грижим дори за най-малкия детайл в тяхната обработка, от момента на прибиране на реколтата в полето и обработката им във фабриката, до доставката им на нашите клиенти в зависимост от техните нужди.
Освен това можем да предложим специфични решения за всеки сегмент на хранителната индустрия: шоколади, печива, сладкарски изделия, млечни продукти и сладоледи, между другото.
Посетете нашия уебсайт за повече информация.
... добавяме нещо специално на масите по света. Извличайки от богатия опит на четири поколения и подкрепени от най-новата технология, компанията постоянно провежда тестове, за да разшири асортимента си от пълнени маслини. Нашият производствен завод, който разполага с една от най-напредналите линии за опаковане и обработка в Испания, се намира в Алмендралехо.