...Извлечен единствено по механични средства, без добавки или рафиниране, запазвайки всички полезни свойства на маслината.
Богат на хранителни вещества: Високосъдържаниенаолеиновакиселина и естествени антиоксиданти като витамин Е, които допринасят за здравословна и балансирана диета.
Висока универсалност: Идеален както за употреба в суров вид, в салати, сосове и маринати, така и за готвене, пържене или печене, като винаги запазва характерния си вкус.
Свържете се с нас за повече информация и за да поискате оферта.
... Professional".
В козметиката се използва CBD, компонент на конопа, който притежава високосъдържаниенаолеиновакиселина, богат на Омега 3, 6 и 9, освен това е богат на аминокиселини и се отличава с висока хидратираща способност. Линията "Cannabis", с приятен аромат, има също така успокояващ ефект върху скалпа и помага за регулиране на пърхота и излишния себум.
Препоръчва се да се използва "Cannabis Shampoo" с маската "Natur Therapy Cannabis".
...Органичното масло от баобаб се получава чрез първоначално студено пресоване на семената на Adansonia digitata. Това е дървесен вид, родом от пустинните райони на Северна Африка. То е богато на наситени и ненаситени мастни киселини, по-специално олеинова и линолова киселина, характеризиращи се свисоко хранително съдържание, предотвратяващо стареенето, омекотяващо и реконструиращо кожата. Присъствието на витамин E се откроява като мощен антиоксидант. Маслото от баобаб е 100% натурален продукт от органично земеделие.
INCI: ADANSONIA DIGITATA SEED OIL
CAS: 91745-12-9
EINECS: 294-680-8...
...Свойства на органичното зехтин:
- Богат на мононенаситени мастни киселини, основно олеиновакиселина, което го прави отличен за сърдечно-съдовото здраве.
- Високосъдържаниена антиоксиданти като полифеноли, токофероли и каротеноиди, които помагат в борбата с остаряването и клетъчните увреждания.
- Противовъзпалителни и антимикробни свойства, които го правят полезен за кожата и косата.
- Ниско...
...Полу-ранен сорт, олеинов.
Устойчивост на мана: 8.
(Стойности: 1-3: Чувствителен / 4-6: Среден – Добър / 7-9: Толерантен – Отличен).
Бързо изсушаване при прибиране на реколтата.
Изключителен производствен потенциал намаслосвисокосъдържаниенаолеиновакиселина.
Добра адаптация към всички зони и условия на отглеждане, благодарение на здравния си профил.
... запазване на всички негови естествени компоненти.
Киселинност: <0,20º
В Природния парк Сиера де Казорла, Сегура и Лас Виляс, в Хаен, където се срещат реките Гуадалкивир и Агуасебас. Място с маслинови насаждения на високи склонове, в съседство с средиземноморска гора. Естествена среда за емоции.
Тук сортът Пиквал, най-важният в света, придобива много специални условия.
Маслината расте с висок индекс на стабилност и високосъдържаниенаолеиновакиселина.
... филтриране
Метод на извличане: Студено извличане
Киселинност: ≤ 0,8%
Индекс на пероксидите: ≤ 20
Ползи: Високосъдържаниена витамин E, полифеноли и олеиновакиселина. Това прави зехтина един от най-здравословните AOVE в света.
Вкус: Зелен горчив и леко пикантен, вкус на зелени листа, прясно нарязана трева, зелени банани и артишок.
Аромат: Има аромат на зелени маслини, зелена ябълка, бадеми и артишок.
Съчетание: Перфектно се съчетава с всяко ястие,...
... трева и домат. Маслос голямо тяло, с леко горчиво и пикантно усещане, което е индикативно за по-високия процент антиоксиданти (полифеноли), характерни за маслините в верижния период от сорта Пикуал. С по-високосъдържаниенаолеиновакиселина, което го прави по-здравословно и основен компонент в ценената днес средиземноморска диета. Особено препоръчително за консумация в суров вид, за тези, които...