... търговията. Ще се усъвършенства по-добре с времето, ако СЕ съхранява на хладно място в килера и се обръща периодично.
Зелен мид в марината
Зеленият мид е разновидност на двустранно черупчесто, произхождащо от Нова Зеландия, което се характеризира с цветна черупка, голям размер, месеста текстура и хранителни свойства. Това е универсална храна в кухнята за използване в различни приготвяния.
... опаковката, покрийте с масло и консумирайте преди 5 дни.
Лицата с непоносимост към риба да се въздържат.
Отнасяме се с грижа и уважение към нашите продукти и това ще го усетите на вашата маса.
Съставки: 1 консерва RO-500 аншоа от Кантабрия, 1 буркан Бонито от Севера 220 гр, 1 буркан Пудин от кабрако 110 гр, 1 консерва вентреска от бяло рибно месо в зехтин 111 гр и 1 консерва миди в марината от Галисийските заливи 112 гр.
Нетно тегло: 50 гр
Тегло без течност: 28 гр...
...Тапените, известни също като каперси, са плодът, който произлиза от стъблата. Подобно на стъблата, те се мариноват в смес от вода, сол и оцет. С малък диаметър и овална форма, тапените са идеалната маринатаза придружаване на плато с пушени храни като сьомга, треска и риба тон. Освен това, тапените могат да се комбинират със средиземноморска салата, тартар, карпачо и риба. Накрая, трябва да се спомене и ниското калорийно съдържание на тази марината.
... логистична и търговска работа - "Дисциплината е ключът към успеха (Т.К)... и ние вярваме в това!" Мидите в марината и натурални, берберешки миди, рапани, стриди, коремче от риба тон и от bonito, зеленчукови консерви и готови ястия, всичко това можете да намерите в нашия каталог на www.conservaslapiedad.com или като се свържете с нас на адресите, посочени на страницата, за повече подробности, въпроси...