...Органичното зелено кафеено растително масло се получава чрез първоначално студено пресоване на семената на Coffea arabica. Храст, роден на Арабския полуостров. То съдържа голямо количество антиоксиданти, които помагат за поддържане на хидратацията и защитата на кожата. В резултат на състава си, зеленото кафеено растително масло има отлични приложения в грижа за кожата. То е натурален продукт, от органично земеделие.
INCI: COFFEA ARABICA SEED OIL
CAS: 84650-00-0
EINECS: 283-481-1...
...Метил салицилат е органично съединение, което се образува при комбинирането на салицилова киселина с метанол. Той се появява като безцветна или леко жълта течност с характерен аромат, напомнящ на зелено зимно масло, с сладки и освежаващи нотки. Това съединение се използва широко в парфюмерийната и козметичната индустрия поради приятния и устойчив аромат, който се описва като свеж, билков и леко...
...Появяват се кристали сред меда, придавайки хрупкаво усещане.
Хойбланка
В носа, зелено плодово с аромати на прясно окосена трева, черупка от бадем, домат и зелена ябълка. В устата горчивина и средно устойчиво парене.
ЛАВАНДА – Есплиго Lavandula latifolia, L. vera
Визуален вид: Бяло до кехлибарено.
Аромат: Цветен с ясен компонент на лавандула, изключително интензивен и много устойчив.
Вкус: Сладък с кисели нотки, може да има леки солени нотки.
СА ТРУХАЛ ДЕ МАГИНА е земеделска кооперация, посветена на производството, преработката, опаковането и търговията с екологично зехтин от високо качество.
Качеството на нашите масла се дължи на привилегированите условия, в които се намират, и на взаимното уважение и сътрудничество с околната среда. Тези условия ни позволяват да събираме плодовете в оптимални условия на зрялост, за да произведем уни...
Тази кооперация е основана през 1969 г. и се състои от 1 800 членове, които предоставят маслините си, за да бъдат преработени в масло и след това продадени, с годишно средно производство от 6 до 7 милиона килограма масло.
Маслото, което се извлича в завода за извлечение, е от 3 вида: Масло от екстра върджин зехтин, Масло от върджин зехтин и Масло от лампадно зехтин, винаги под предпоставката за с...
...Маслиново масло от висша категория, получено директно от маслини само чрез механични процедури. Студено пресовано, Пикуал, събран през октомври.
Със златистозелен цвят, то притежава интензивен плодов аромат и цветови нюанси на зелено. Има дълготрайна устойчивост, доминирана от приятно парене, което разкрива високото съдържание на полифеноли, като гаранция за запазване на всички негови естествени...
... процедури, без допълнителна обработка освен декантиране, центрофугиране и филтриране
Метод на извличане: Студено извличане
Киселинност: ≤ 0,8%
Индекс на пероксидите: ≤ 20
Ползи: Високо съдържание на витамин E, полифеноли и олеинова киселина. Това прави маслото едно от най-здравословните AOVE в света.
Вкус: Интензивно зелено, леко горчиво и пикантно, с дълготраен свеж и плодов послевкус, нотки на артишок, орехи и горчиви бадеми.
Аромат: Представя зелено плодово ухание, домат, свежа трева, артишок, зелена банан и зелена круша.
...Ярко, блестящо зелено, това е масло с интензивен плодови вкус на пресен зехтин и голяма сложност на тревисти и плодови аромати, с изразени нотки на зелена банан, бадем и зелени домати. То е обемно и добре структурирано в устата, с голяма изразителност, сладко и леко пикантно.
Добре балансираното масло е елегантно както в носа, така и в устата. Вкус на бадем в послевкуса.
... индикация на скоростта (до 360 км/ч и запис на максималната скорост).
Индикация на температурата на водата от 0°C до 120°C и запис
Брояч на оборотите до 18000 об/мин (запис до 15000 об/мин)
Индикатор за гориво, съвместим с 100 Ohms или 510 Ohms, ако е наличен.
Индикация на температурата на масло и вода, с памет.
Индикация за неутрално (зелено), фарове (синьо), къси светлини (зелено), мигачи (зелено), неизправности (червено), налягане на масло (червено), температура на водата (червено).
Часовник 24 часа...
Маслопреработвателната фабрика Aceites Gil Luna е семейна компания с истинска страст към производството на качествено масло. Разположена в околностите на Природния парк Сиера де лас Ниевас, едно от най-здравословните и естествени места за отглеждане на нашите маслини.
Зехтинът Extra Virgin Gil Luna е сложен и балансиран, с цветове от зелено до златисто, с плодов и интензивен вкус, с голямо тяло...
... от Алжир. ЗАПАЗЕНИ МАСЛИНИ, висококачествени, внос от Алжир и Мароко. ЗЕЛЕНО МАСЛИНОВО МАСЛО, ОПАКОВАН МАРОКАНСКИ ЧАЙ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, СУПИ, СУШЕНИ ПЛОДОВЕ и много ИСПАНСКИ ПРОДУКТИ. За повече информация или запитвания, моля свържете се с нас. С най-добри пожелания,...
...Отличава се със своя плодов вкус, леко горчив и пикантен, който предизвиква, поради своята плътност, приятно усещане за тялото в устата. Маслото, което смесва в своя вид нюанси на зелено и старо златисто, е отлично за консумация в суров вид в салати, върху хляб, в комбинация с шунка или сирене. В кухнята, то перфектно се съчетава с всякакви ястия, сосове и пържени храни.
...-сигурни, ефективни и релевантни от различните производители. Ние сме отворен сайт, което означава, че ако се интересувате от продукт, който отговаря на тези характеристики и той не е наличен на нашия сайт, ние ще го потърсим за вас, а ако е често търсен, ще го добавим на сайта, за да можете да го намерите по-лесно следващия път. Постоянно преглеждаме производителите и техните нови продукти, за да можем да актуализираме нашия каталог. Търсим новини в сектора, за да сме в крак с времето, например, що се отнася до натуралните продукти за отслабване (зелено кафе, гарциния, дренажни средства....
Нашата бизнес група EIFFEL FOOD S.A, която се занимава с продажба (експорт) на зелено кафе и какао (семена F1, F2, прах и масло) изцяло Иберийско на 100% от Южна Америка до Испания, с ненадминато качество и цени, залагаме на по-добър пазар и предлагаме конкурентни цени от самото начало. Ненадминати цени на пазара... Ще бъдем на ваше разположение ....
производство и търговия на СИСТЕМАТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МАСЛО С МАРКА CASPEL ЗА ФИЛТРИРАНЕ НА НЕЧИСТОТИИТЕ ОТ ЗЕЛЕНОМАСЛО СЛЕД ИЗВЛИЧАНЕ БЕЗ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВЕРТИКАЛНИ ЦЕНТРИФУГИ, БЕЗ ВИСОКИ ОБОРОТИ, КОИТО ПРЕДИЗВИКВАТ ЕМУЛСИИ И ОКСИДИРАНЕ НА МАСЛОТО, ПРЕМАХВАЙКИ МИКРО ЧАСТИЦИТЕ, КОИТО ПРИ ЕСТЕСТВЕНА ДЕКАНТАЦИЯ ОСТАВАТ И КОИТО СЕ ПРЕНАСЯТ С МАСЛОТО В СКЛАДА, ЗАЩОТО САМО С ЕСТЕСТВЕНА ДЕКАНТАЦИЯ ТЕЗИ...