...Обелени зъби от черен чесън. Лесна употреба, без отпадъци.
Кубче от PP.
Продукт, изработен от натурален пресен чесън. Без добавки.
Цвят: Черен
Аромат: Плодов
Вкус: Сладък. Нюанси на лакрица, сушена слива.
Специален за хотелиерството.
Нетно тегло приблизително: 600 гр.
За директна консумация като узряло плод.
Гурме продукт за хотелиерството, плодови магазини, билкари, диетолози, магазини за хранителни стоки, кетъринг, малки и големи супермаркети или други, които използват обикновен пресен чесън.
Използваем в кухнята като подправка или гарнитура.
... топъл хляб, разтопяване върху стекове или смесване в картофено пюре, неговата гладка текстура и инфузията от трюфел създават елегантен завършек за всяко ястие. Това гурме масло е задължително за любителите на трюфели, добавяйки изискана и вкусна нотка към любимите ти рецепти.
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (майорана, риган, розмарин и мащерка).
Препоръки: Перфектна за подправяне на салати, паста, сосове, меко сирене и всякакво месо или риба на скара или на грил.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 119 Kj/29 Kcal. Мазнини: 0,9 г, от които наситени: 0,3 г. Въглехидрати: 2,4 г, от които захари: 0 г. Протеини: 0,9 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...900 АРОМАТИЗИРАНИ е подправка от
екстра върджин зехтин, ароматизирана с различни
избрани вкусове, с цел да придаде на кухнята
допир на изтънченост или преди всичко оригиналност. Употребите в кулинарията са безкрайни, с единственото ограничение на
въображението на потребителя.
Намира се в различни видове:
-Аромат на шоколад
-Аромат на дим
-Аромат на бяла трюфел
-Аромат на босилек
-Аромат на шунка
-Аромат на портокал
-Аромат на къри...
...-2 (изготвени от SOIVRE):
Крокин.......: 196.37
Пикрокрозин..: 76.48
Сафранал.......: 41.02
Шафранът е подправка, получена от 3 изсушени стигми на пистила на цветето на Crocus sativus. Шафранът се характеризира с горчив вкус и аромат. Той съдържа и багрило, което придава на храната златисто жълт цвят. Това прави шафрана ценен компонент в много ястия по света. Шафранът също така има приложения в медицината и козметиката. Поради високата си икономическа стойност, той е наречен червено злато, като е имало много различни фалшификации и измами, използващи неговото име и стойност.