Испания, Pedro Muñoz
...Обелени зъби от черен чесън. Лесна употреба, без отпадъци. Кубче от PP. Продукт, изработен от натурален пресен чесън. Без добавки. Цвят: Черен Аромат: Плодов Вкус: Сладък. Нюанси на лакрица, сушена слива. Специален за хотелиерството. Нетно тегло приблизително: 600 гр. За директна консумация като узряло плод. Гурме продукт за хотелиерството, плодови магазини, билкари, диетолози, магазини за хранителни стоки, кетъринг, малки и големи супермаркети или други, които използват обикновен пресен чесън. Използваем в кухнята като подправка или гарнитура.
Испания, Alcora
... топъл хляб, разтопяване върху стекове или смесване в картофено пюре, неговата гладка текстура и инфузията от трюфел създават елегантен завършек за всяко ястие. Това гурме масло е задължително за любителите на трюфели, добавяйки изискана и вкусна нотка към любимите ти рецепти.
Испания, Guardamar Del Segura
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (майорана, риган, розмарин и мащерка). Препоръки: Перфектна за подправяне на салати, паста, сосове, меко сирене и всякакво месо или риба на скара или на грил. Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 119 Kj/29 Kcal. Мазнини: 0,9 г, от които наситени: 0,3 г. Въглехидрати: 2,4 г, от които захари: 0 г. Протеини: 0,9 г. Сол: 84,9 г. Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
Испания, Alcalá La Real
...900 АРОМАТИЗИРАНИ е подправка от екстра върджин зехтин, ароматизирана с различни избрани вкусове, с цел да придаде на кухнята допир на изтънченост или преди всичко оригиналност. Употребите в кулинарията са безкрайни, с единственото ограничение на въображението на потребителя. Намира се в различни видове: -Аромат на шоколад -Аромат на дим -Аромат на бяла трюфел -Аромат на босилек -Аромат на шунка -Аромат на портокал -Аромат на къри...
Испания, El Palmar-Murcia
...-2 (изготвени от SOIVRE): Крокин.......: 196.37 Пикрокрозин..: 76.48 Сафранал.......: 41.02 Шафранът е подправка, получена от 3 изсушени стигми на пистила на цветето на Crocus sativus. Шафранът се характеризира с горчив вкус и аромат. Той съдържа и багрило, което придава на храната златисто жълт цвят. Това прави шафрана ценен компонент в много ястия по света. Шафранът също така има приложения в медицината и козметиката. Поради високата си икономическа стойност, той е наречен червено злато, като е имало много различни фалшификации и измами, използващи неговото име и стойност.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play