...Oleohealth® комбуча е пробиотична ферментирала напитка, получена от подсладен чай, ферментирал от Medusomyces gisevi (колония от микроорганизми, бактерии и дрожди, които съществуват симбиотично).
По-специално, листата на черен чай, ароматизирани с масло от бергамот (чай, известен като сорт Earl Grey), се студено мацерират и се добавят пробиотични култури (щамове от родовете Lactococcus...
...Рибера дел Дуеро, Хумиля, Пенедес, Риас Байшас, Рибейро, Малага, Херес и Алентежо (Португалия) Ароматизирани джинове: инфузирани с органично вино, портокал, лайм или ягода. Без глутен, безалкохолна и крафт бира с твърд селцер. Зехтин екстра върджин. Колбаси и иберийска шунка с наименование за произход от Вале де лос Педрочес (Кордоба).
Разполагаме с две ароматизирани артесански джинове, които имат 5 дестилации и съдържат само 100% натурални продукти. GinartCuore: ПРЕМИУМ джин, 100% произведен с алкохол от зърно и само с натурални продукти. Нашите джинове имат 5 дестилации. Вкус на ягода, напълно артесански. Нюанси на лимон, портокал и тайна комбинация от други ботанически съставки. GinartBlue: ПРЕМИУМ джин, 100% произведен с алкохол от зърно и само с натурални продукти. Нашите джинове имат 5 дестилации. Вкус на ванилия, напълно артесански. Нюанси на анасон, лимон, портокал и тайна комбинация от други ботанически съставки.
Ядливите цветя са тези цветя, които могат да се консумират безопасно. Ядливите цветя могат да се съхраняват за по-късна употреба чрез техники като сушене, замразяване или потапяне в масло. Те могат да се използват за приготвяне на напитки, желета, салати, супи, сиропи и основни ястия. Могат да се приготвят в масла и оцети, ароматизирани с цветя, чрез потапяне на венчелистчетата в тези течности...