...BIO VISTABELLA КАФЕ -- Нашите корени с кафето датират от 1894 г.
Всъщност нашият екип е разработил органичното изживяване с "Кафе Био Вистабела", което е избрано от нашия екип, избирайки най-добрите BIO-органични сортове зърна Арабика и Робуста; Органик Индия, Хондурас Арабика и Перу Арабика. За да получим уникална смес. Всички са произведени с най-висока технология;
От BIO-органичните плантации...
...В нашия магазин ще намерите голямо разнообразие от кафе на зърна, произхождащи от всички краища на света. Всичките ни кафета са 100% арабика с натурален печене. Предлагат се на зърна или смлени в зависимост от нуждите на клиента. Изпраща се в рамките на 24/48 часа до цялата територия.
...100% ЕКВАТОРИАЛНА СМЕС. Колекция от смеси, изработени с 100% Арабика от различни произходи. Всяка от комбинациите е внимателно проектирана, за да предложи различни профили на чаши, които да задоволят разнообразните вкусове на любителите на кафето.
Богатството на органолептичните качества ни позволява да предложим гама, която варира от фини и леки кафета до плътни и кремообразни, с преобладаващи нотки на карамелизирани или печени, с цитрусова киселинност или изразен меден характер.
... определена височина между 1.300 и 2.000 м.н.в. (над морското равнище) и повече, внимаваме много за производствения процес на производителите и обработката, която те използват. Разполагаме с 100% арабика с високо качество. Нашите кафета имат следните профили: Цветни аромати, ярка цитрусова киселинност, цветен вкус като жасмин и мед, финален остатъчен вкус на сок, нотки на карамел в аромата, кремообразно и пълно тяло, вкус на ванилия и финален остатъчен вкус на карамел. Чаша с добра киселинност и пълно тяло, сладък вкус на панела и мед, остатъчен вкус като червена ябълка.
...PALCAFE е кафе, специално разработено за испанските кафетерии. 100% испански темперамент, 100% еспресо. Кафето се произвежда изцяло от арабика зърна от най-добрите отглеждащи райони в Колумбия. Печенето и производството на кафето се извършва в Испания. От 1968 г. това кафе се сервира в най-добрите "cafeterias" (кафета) и е специално разработено за испанската еспресо бар. С него се приготвят...