... (оливкови полифеноли) от зехтина. Ферментиралият чай, известен с търговското име "Cold brew Kombucha", се приготвя чрез накисване на листа от чай в студена вода. Към получения чай се добавят захар, необходима за ферментация, пробиотични култури и зехтин. Напитката е леко газирана (газът се образува естествено по време на производството). Тя е жива, не е пастьоризирана и съдържа Lactococcus, Lactobacillus и Bifidobacteria, както и естествени антиоксиданти (оливкови полифеноли). Можем да създадем и други вкусове, които клиентите искат, като лимон, мента-джинджифил, хибискус, кокос, манго и др....
... коноп е законно в много държави.
Сред свойствата на конопеното масло можем да подчертаем високото му съдържание на есенциални мастни киселини (омега 3, 6 и 9), витамини (A, C, E и различни витамини от група B) и минерали. То съдържа също така естествени антиоксиданти като витамин E и полифеноли.
Приложенията и употребите на конопеното масло са много разнообразни. То се използва в хранителната индустрия, както за човешка, така и за животинска консумация, тъй като е богато на хранителни вещества и вкус. Също така се използва в козметиката и личната грижа.
...Нутриционно, зехтинът от първото пресоване е много ценен заради високото си съдържание на мононенаситени мастни киселини, особено олеиновата киселина, както и заради приноса си на естествени антиоксиданти, като полифеноли и витамин Е. Тези компоненти не само допринасят за вкуса и стабилността му, но също така предлагат важни ползи за здравето, като защита срещу сърдечно-съдови заболявания и...
...Зехтин екстра върджин, извлечен от маслини от сорта Пикуал, отличаващ се с отличен състав на мастни киселини и количество естествени антиоксиданти. Високото съдържание на мононенаситена олеинова киселина помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, а ниското съдържание на линолова киселина и високото съдържание на полифеноли го правят най-стабилното масло, което съществува; това е зряло масло с голямо тяло. На вкус е балансирано в горчивината и пикантността, напомнящо на доматеното растение и зеления бадем.
... (витамин E, катехини и други полифеноли), го прави идеално масло за грижа за кожата на лицето, ръцете и тялото, както и за грижа за косата. Това масло е използвано от древността в Китай и Япония, където се счита за една от тайните на древните гейши. Маслото от камелия съдържа мастни киселини, които помагат за възстановяване на еластичността, баланса и мекотата на кожата. Поради това, това е масло...
... начин за околната среда в Сиера Морена в Кордоба. Вариантите на тези маслини са Пикуал, Арбекина и Невадило Негро (последният е местен и уникален за тези земи). Получената смес е била изследвана от най-престижните учени, които заключават, че това масло предлага най-много ЗДРАВНИ СВОЙСТВА, благодарение на високото си съдържание на полифеноли (естествени антиоксиданти), което може да е три пъти повече от това на други масла от същата категория.
... трева и домат. Масло с голямо тяло, с леко горчиво и пикантно усещане, което е индикативно за по-високия процент антиоксиданти (полифеноли), характерни за маслините в верижния период от сорта Пикуал. С по-високо съдържание на олеинова киселина, което го прави по-здравословно и основен компонент в ценената днес средиземноморска диета. Особено препоръчително за консумация в суров вид, за тези, които...