От 2001 г. CORNILLÉ, експерт в обработката на съпътстващи продукти от говеда, събира всяка година 120 000 тона суровини в Голям Запад при своите партньори, кланиците и цеховете за разфасоване на групите AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) и BIGARD. Тези съпътстващи продукти се трансформират в мазнини, обезводнени протеини и костни минерали.
CORNILLÉ е избрал да спазва йерархията на употребите, като...
Производство и опаковане на дехидратирани хранителни продукти: сосове, пасти със сос, сосове за пасти и ориз, лазаня със сос, гранулирани бульони, подправено пюре, инстант супи, смес за вафли, инстант сос ванилия и шоколад. Опаковки за супермаркети, кетъринг и индустриални нужди (големи торби, чували и кашони). Производство и опаковане и на биологични продукти.