..."Panettone" е традиционен италиански коледен сладкиш, произхождащ от Милано. Характеризира се с висока и куполна форма, изработен е от сладко тесто с втасване, обогатено с захаросани плодове, стафиди и портокалова кора. Подготовката му изисква няколко дни за обработка и естественовтасване, което придава на сладкиша неговата мека текстура и отличителен вкус. "Panettone" често се свързва с...
...Хрупкави, леки и вкусни бисквити, които можете да се насладите по всяко време на деня, сами или в комбинация с нашите кремове и брускети, както и с колбаси и сирена, печен зеленчук... изборът е ваш!
Произведени ръчно и естествено, с уважение към естественото втасване, не пържени и изработени от висококачествени суровини. Без ГМО, без палмово масло, без холестерол или трансмазнини, те ще бъдат перфектни за здравословен и лек аперитив, без да се жертва вкусът.
...Компанията Elisa Food е специализирана от около 40 години в производството на пици, пицети и основи за пица (с и без домати).
Придаваме стойност на автентичността, затова спазваме времето за естественовтасване.
Elisa Food, освен традиционната линия, предлага и линия продукти БЕЗ ГЛУТЕН, които разпространяваме в Италия под марката "Le Bontà di Edo" и която включва различни варианти на ПИЦИ...