Италия, MILANO
..."Panettone" е традиционен италиански коледен сладкиш, произхождащ от Милано. Характеризира се с висока и куполна форма, изработен е от сладко тесто с втасване, обогатено с захаросани плодове, стафиди и портокалова кора. Подготовката му изисква няколко дни за обработка и естествено втасване, което придава на сладкиша неговата мека текстура и отличителен вкус. "Panettone" често се свързва с...
Франция, Sainte Florine
...Хрупкави, леки и вкусни бисквити, които можете да се насладите по всяко време на деня, сами или в комбинация с нашите кремове и брускети, както и с колбаси и сирена, печен зеленчук... изборът е ваш! Произведени ръчно и естествено, с уважение към естественото втасване, не пържени и изработени от висококачествени суровини. Без ГМО, без палмово масло, без холестерол или трансмазнини, те ще бъдат перфектни за здравословен и лек аперитив, без да се жертва вкусът.
Италия, Borgolavezzaro
...Компанията Elisa Food е специализирана от около 40 години в производството на пици, пицети и основи за пица (с и без домати). Придаваме стойност на автентичността, затова спазваме времето за естествено втасване. Elisa Food, освен традиционната линия, предлага и линия продукти БЕЗ ГЛУТЕН, които разпространяваме в Италия под марката "Le Bontà di Edo" и която включва различни варианти на ПИЦИ...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play