...ESPRESSO СМЛЯНО - Classico еспресо смляно идва с фино смилане, за да осигури оптимална екстракция с кафе машини, които приемат смляно, пресовано кафе. Перфектно за всяко кафе на основата на еспресо.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ - illy Classico е вкусно средно печено кафе с мек и кадифен вкус. Предлага деликатни нотки на карамел, портокалов цвят и жасмин с дълготрайна сладост. Интензивност 5.
100% АРАБИКА - illy избира само 1% от най-добрите зърна кафе Арабика без дефекти, за да създаде световноизвестната подписна смес illy™.
...% полизахариди.
По време на процеса на екстракция, полизахаридите се извлекат от хитиновата обвивка на гъбите с помощта на гореща вода. В сравнение с праха, екстрактът има около 10 пъти по-висока концентрация на полизахариди.
Нашите прахове се получават от нежно изсушеното плодово тяло на гъбата чрез фино смилане. Размерът на зърната < 0.125 мм е знак за качество.
Всички суровини се тестват за 250...
LBI (Les Bronzes d’Industrie) е леярна за центробежно леене.
Нашите размерни възможности обхващат широк диапазон от диаметър 80 до 5000 мм до 20 тона в сплави, разработени от нас.
Нашият каталог обхваща медни сплави (бронз, месинг, купро-алуминий, купро-никел, чиста мед), неръждаеми и специални стомани (аустенитни, мартенситни, дуплекс, феритни, на основа никел и рефракторни) и алуминии.
Произв...
... счупени, за да се намали размерът на частиците и да се осигури правилно готвене и флакиране. След това те се нагряват в оборудване за готвене/обработка и влажността им се контролира допълнително, за да се омекотят преди следващите механични операции. След готвенето, нагретите зърна се флакират, така че маслените клетки да бъдат счупени и маслото да бъде по-достъпно за последваща екстракция с...
...Произведен чрез процес на смилане от резервоара, където гроздето е в етапа на предварителна екстракция. Розов цвят с йодирани нюанси.
Плодов с богати цветни аромати.
Изразителна киселинност и фин послевкус.
Сервира се при 10 - 12°C...
...или да извлечем на студено, за да запазим фината и деликатна вкус на плода. Можем да ви предложим и масла от лешници (екстракция на горещо или студено), печено или нерафинирано рапично масло, нерафинирано слънчогледово масло, масло от камелина, бадемово масло и конопено масло. Имаме също така и прахове от орехи, лешници и коноп, получени след смилане и пресяване на шротовете, както и пасти от орехи и лешници.