{
"target_language": "Ние сме търговска компания за износ на агро-хранителни продукти, замразени храни и FMCG (пелени, тиксо,…). Присъстваме в Европа и Африка. През годините значително разширихме нашия асортимент от продукти и разширихме нашата дистрибуторска мрежа за удоволствие на нашите любезни клиенти. Изнасяме в цяла субсахарска Африка с контрол на полето/фабриката (ЕС, Америка,…) до достав...
...Нашите хранителни аромати се предлагат в различни форми: течности, прахове, емулсии.
Опаковките са налични под формата на бутилки от 30 мл, канистри от 250 и 500 мл или на едро по запитване.
Те могат да се използват за приготвяне или да бъдат добавени към различни категории храни: сладкиши, макарони, ганаши, десертни кремове, мусове, сладкарски изделия, конфитюри, коктейли или сосове, както и в шоколадовата индустрия, сладоледарството, напитки-сиропи, готови ястия, млечни продукти, бисквитни изделия.
...Супершротът е частично обезмаслено грубо (счукано) брашно, произведено от пресовани семена или ядки. Супершротът е вегански и без глутен. Можете да го използвате за готвене и печене, за подобряване на сладки ястия и десертнисосове, в смутита и мюсли или като топинг.
...Натуралният аромат на Гераниум може да се използва за приготвяне на сладкиши, макарони, ганаши, десертни кремове, мусове, сладкиши, конфитюри, коктейли или сосове, кремове, супи.
Състав
Вода
Аромат на Гераниум
Срок на годност и условия на съхранение
СГ 2 години след датата на производство
Да се съхранява на хладно и сухо място при 25°C
Етикетиране
Името на артикула.
Дата на производство.
Срок...
...както и в десертнисосове, придавайки пълноценно марципаново аромa, което се разтапя на езика.
Нашето био масло от кайсиеви ядки има (светло)жълт цвят и ядков аромат, напомнящ на марципан.
За производството на маслото се използват единствено семената на ядките на зрели плодове, които съдържат около 13% масло. Първо се отстранява месото на плода, семената се измиват и разцепват. След това семето се отделя от твърдата черупка и се суши. Семената се пресоват на студено, за да се получи маслото от кайсиеви ядки, което накрая се филтрира.
...Модел WECK COROLLE ® в 220 мл, с предоставени гумени уплътнения и капачки (неръждаеми клипсове не са включени)
Идеален за десертни лампи, конфитюри, чътни, сосове, кули, йогурти, …
Референция: 5762344
Капацитет: 220 мл
Отвор: 60 мм.
Продават се на опаковки от 12 броя.
Уплътнения и капачки предоставени. Неръждаеми клипсове не са включени.
Височина в мм.: 80
Капацитет в грамове: около 180 в зависимост от типа продукт...
...Модел WECK COROLLE® в 220 мл. Идеален за десертни чаши, конфитюри, чътни, сосове, сосове, йогурти, ...
Референтен номер: 5762344
Капацитет: 220 мл
Отвор: 60 мм
Продават се в кутия от 12 броя.
Уплътнения и капаци включени. Неръждаеми клипове не са включени.
Височина в мм: 80
Капацитет в грамове: около 180 в зависимост от типа продукт...
...Модел WECK COROLLE ® в 220 мл. Идеален за десертни верини, конфитюри, чътни, сосове, пюрета, йогурти, …
Референтен номер: 5762344
Капацитет: 220 мл
Отвор: 60 мм
Продават се на опаковки от 12 единици.
Дъна и капачки включени. Неръждаеми скоби не са включени.
Височина в мм: 80
Капацитет в грамове: около 180 в зависимост от типа продукт...
... портокала (Citrus Sinenses)
Също така е чудесно за солени ястия като сос за печено или плодова оризова салата, но също така и за обогатяване на извара, десерти или десертнисосове.
Съставки: 100 % натурално портокалово масло (Citrus Sinensis) итал.*
*= от контролирано екологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетарианско: Да
Веган: Да...
...като конфитюри, лимонаден сироп (в различни изненадващи и уникални комбинации от плодове), ябълков сироп и десертнисосове, като използваме само внимателно подбрани плодове и натурални суровини, без изкуствени добавки. Приготвянето става в открити котли. Нашият принцип за продуктите ни винаги е бил, че не трябва да правим компромиси при увеличаване на обемите с нашите ръчно изработени методи и качеството/вкуса на нашите рецепти.
... кашер. Като експерти в ферментацията, ние сме разработили широка гама от съставки, като прахове от кисело мляко, извара или дори ферментирали протеини, използвани в много приложения: пълнежи за шоколади, плодови мусове и кисели десертни кремове, както и сладкарски пълнежи, сосове с кисело мляко.
... изделия; Захарни теста, коктейлни сиропи, кафе сиропи, сосове и сиропи за заливка, кремове и пълнежи, горещи и студени желета. Продукти за професионални кухни; Супа, подправки, спагети, крем от лешници, разбита сметана, желе, бакпулвер, торта.