Агарас закупува добитък в Литва, Латвия, Естония и Полша. Капацитетът на кланицата е 40 говеда/час и 120 прасета/час. 30-40 тона трупове се обезкостяват в помещението за рязане на месо на смяна. Компанията изнася 66% от продуктите си. Компанията е сертифицирана по ISO 14001:2004, BRC Global стандарт за безопасност на храните и също така отговаря на критериите, изложени в стандарта на McDonald's за...
...бекон в клас А и Б, както и сърца, бели дробове, езици, черен дроб, мозъци и крака.
Препоръчваме и нашето птиче месо, което продаваме цяло или на порции като четвъртинки, трупове, гръбчета, гърди, крака, крила, кожа и механично обезкостено месо.
Също така можете да закупите нашите готови говежди продукти. Подготвили сме ароматни и вкусни студени нарязани и пушени меса, включително кабанос, франкфуртери, винери и колбаси. Нашите клиенти могат също да купят вакуумно опаковано месо, замразени храни и студени нарязани, като трепетлика, черен пудинг или желе.