... компресионна устойчивост, надеждно абсорбиране на удари, ниско тегло и гарантирано ниска абсорбция на влага, опаковките от Neopor® не само че са специално проектирани за продукти, но също така са сигурни и устойчиви на температура.
... съхранява при стайна температура в продължение на няколко часа без образуване на гел и седиментация. Употребата е възможна както преди, така и след печене. GlazeMaker 25 е подходящ и за хлебни изделия, които ще бъдат замразени след нанасяне. Глазурата изсъхва бързо и крайният продукт има незалепваща повърхност, чийто привлекателен блясък се запазва за месеци. Ако се желае допълнително покафеняване на тестените изделия, препоръчваме добавянето на обезмаслено мляко на прах или декстроза към разтвора на GlazeMaker.
... 4200 на J&E Hall.
Стандартните размери на въздушно охладените устройства AQUACHILL варират в класическия диапазон на студената вода (+12/+7°C) от около 270 до 1,000 kW охладителна мощност. При приложения с студена сол в диапазона до -15/-20°C се получават мощности между около 100 и 460 kW охладителна мощност. Всички въздушно охладени устройства AQUACHILL са проектирани за температура на проектиране от +35°C и могат стандартно да работят при външни температури до +40°C.
...Охладителите AquaZero, оборудвани с воден резервоар и центробежна помпа, са проектирани за система с отворен охладителен контур.
Отлична надеждност, издръжливост, компактен дизайн.
Пример:
Компактен охладител за вода 15.0 kW:
Температура на подаване на студена вода: -5 ° C * до + 15 ° C
Температура на околната среда: + 5 ° C до + 42 ° C
Охладителна мощност: 15.00 kW
Хладилен агент: R407C
Захранване: 400 волта, 3 фази, 50 херца
Свързващ кабел: 4 метра с щепсел...
... стайна температура.
Температура на водата: Студена вода 4°C до 12°C, регулируема, Гореща вода 88°C (само за HC устройство)
Горещата вода може да бъде изключена.
Размери:
Ширина: 26 см, Дълбочина: 31 см
Височина с бутилка: 146 см
Височина на наливане: 15 см
Тегло: 18 кг
Цветови варианти:
Корпус сребрист / Плоча черна
Корпус тъмносин / Плоча бяла
индивидуални възможности за оформление
Консумация...
... приемане с лозари, които ни доставят пресните си гроздове като сладък сок през есента, а също така купуваме и чрез винени комисии. Веднага след това следва нежно предварително пречистване на сока чрез флотация. Чрез контролирана температура на ферментация (студена) се запазват естествените аромати. Така се получават свежи, плодови бели вина и копринени червени вина.
Нашите винени изби, оборудвани...