...Особено красиви, натурални ядки. Чрез смесването на сортовете се постига голямо разнообразие от вкусове.
Следните сортове преобладават в смесите: Webbs Preisnuss, дълга Zeller, Gundsleberts и по-малките Wunder от Bollweiler, Hallsche Riesen, Kleeblatt, Katalonski и Emoa.
...както и в десертни сосове, придавайки пълноценно марципаново аромa, което се разтапя на езика.
Нашето био масло от кайсиеви ядки има (светло)жълт цвят и ядков аромат, напомнящ на марципан.
За производството на маслото се използват единствено семената на ядките на зрели плодове, които съдържат около 13% масло. Първо се отстранява месото на плода, семената се измиват и разцепват. След това семето се отделя от твърдата черупка и се суши. Семената се пресоват на студено, за да се получи маслото от кайсиеви ядки, което накрая се филтрира.
... различни методи за обработка на шамфъстъка. Нашите налични сортове шамфъстък включват:
- Печен шамфъстък (солен, вчерупка)
- Печен шамфъстък (несолен, вчерупка)
- Суров шамфъстък (без черупка)
- Печен шамфъстък (солен, без черупка)
- Печен шамфъстък (несолен, без черупка)
- Суров шамфъстък (вчерупка)
- Нарязан шамфъстък
За повече информация можете да се свържете с нас. Очакваме с нетърпение да чуем вашите запитвания.
Износителни държави: Иран, Турция
Референция: PDK-6MZEJDO1M48ZH7YCOXD4...
...Сусам обелен (= сусам без черупка), Веган
Сусамовите семена съдържат 20% протеин и имат съдържание на мазнини около 50%, което в голяма степен е от ненаситени мастни киселини и в малка степен от наситени мастни киселини. Те са едни от най-богатите на селен храни (селенът е есенциален микроелемент, който поддържа метаболизма и имунната система и може да бъде набавен на организма само чрез храната...
...Бадемите се отглеждат от над 4000 години. Преди няколко века, ядките са били считани за важна основна храна поради своите основни хранителни вещества, покриващи нуждите от протеини на хората в субтропичните региони. Бадемите се разделят на три групи, характеризиращи се с различните начини, по които могат да се използват. Имената на тези сортове се отнасят както до вкуса, така и до консистенцията на бадемовите ядки: горчиви бадеми, сладки бадеми и бадеми с мека черупка.
Разпространение на продукти от лешници от собствено отглеждане в Бавария, асортиментът включва лешници вчерупка, прясно счукани ядки от лешници, студено пресовано натурално масло от лешници и ядки от лешници в мед.