...Чедърът е популярен вид сирене, което произхожда от селото Чедър в Съмърсет, Англия. То е твърдо и гладко сирене с бледожълт цвят. Чедърът се прави от краве мляко и има богат, кремообразен вкус, който става по-остър и изразителен с времето. Сиренето обикновено зрее в продължение на няколко месеца, за да развие своя отличителен вкус и текстура.
Чедърът е известен със своята универсалност и често...
...Тази натурална ароматизатор добавя типичния вкус на добър зрял чедър с нотка на орех и лешник. Тя придава типичен,savory ароматен подпис на вашите аперитивни пасти, торти, ароматизирани сирена, сосове, пилешки нъгети, бургери и равиоли.
...{"Products":"Продукти\n\nПрясна моцарела, Чедър\n\nGrade\n\nA, AA+\n\nShelf Life\n\n24 месеца, трябва да се съхранява при -4 градуса по Целзий.\n\nProduct Origin\n\nНидерландия/Италия\n\nShape\n\nБлок\n\nColor\n\nБял до бледожълт\n\nMoisture\n\n45 - 50%\n\nFat on Dry Basis\n\n30 - 44.5%\n\nSalt\n\nПовърхността е чиста с следи от пресоване. Повърхността може да е напукана.\n\nBody and Texture\n\nПлътната текстура може да има неравномерни дупки.\n\nAroma and Taste:\n\nIngredients:\n\nТипично за мляко\n\nКраве мляко, сол, стартери, микробиологичен ренет."}...
...Чедър е популярен вид сирене, който произхожда от селото Чедър в Съмърсет, Англия. Това е твърдо и гладко сирене с ярко жълт цвят. Чедърът се произвежда от краве мляко и има богат, кремообразен вкус, който става по-остър и изразен с увеличаването на възрастта. Сиренето зрее обикновено няколко месеца, за да развие своя изразен вкус и специална текстура.
Чедърът е известен със своята универсалност...
... Гауда, Едамер, Ементал или Чедър могат да се съхраняват лесно.
Благодарение на бързата рехидратация, нашите сирене-съставки могат да се използват в хранителното производство и гастрономията през цялата година – и винаги остават свежи.
...Чедър паста червена с пресни гъби стриди. Външен вид червен цвят с вариации. Вкус/Аромат пикантен, подправен с червен пипер с мощен/неустоим вкус на сирене, приятно закръглен. Консистенция кремообразна, зърнеста.