...Орегано на флейки е сушена подправка с силен, ароматен вкус, която се използва често в италианската, гръцката и средиземноморската кухня. Идеален запица, паста, сосове и маринати.
...Геребелтият мащерка придава на тюрингската наденица нейния неповторим вкус. Като подправка, мащерката е идеална за овкусяване на сърдечни месни ястия, като печено, ястия с кайма или гриловани стекове.
Използвайте фината, но пикантна билкова нотка, за да подправите сосовезапица и пица или гриловани зеленчуци. Също така в комбинация с зехтин, малко чесън и билки като мащерка, мащерката е истинска...
... ГОРЧИЦА и СУСАМ)
Използване: гриловано месо, хляб, зеленчуци, дип, сосове, маринати, яхнии
Сега използвайте нашата "Чакалака подправка" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто запица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...