... задоволителен хрупкавост и нотка сладост, която перфектно допълва шоколада. Независимо дали се наслаждавате на тях сами или в комбинация с чаша мляко или чаша чай, бисквитките Milka са приятно лакомство, което със сигурност ще задоволи всяко сладко зъбче.
...Зелените чили в кърито придават много вкус и пикантност. Кокосовото мляко добавя кремообразна сладост.
Пресните тиквички и пресният тайландски босилек правят това къри особено вкусно. Наличен в различни варианти: скариди, пиле или веган.
Препоръка за приготвяне:
Препоръчваме нашето премиум Green Thai Curry с жасминов ориз или оризови нудли. Алтернативно, може да се комбинира и с паста или хляб...
...Kinder Bueno е популярен сладкарски продукт, който произхожда от Италия и днес се наслаждава по целия свят. Той се състои от хрупкава вафлена обвивка, пълнена с кремообразна лешникова плънка, обвита в нежно мляко шоколад. Чрез комбинацията от текстури и аромати се създава вкусно изживяване, което привлича както деца, така и възрастни.
Вафлената обвивка осигурява вкусна хрупкавост, докато кремообразната лешникова плънка предлага богат и вкусен вкус. Обвивката от млечен шоколад повишава цялостното изживяване и осигурява копринена сладост, която перфектно допълва другите елементи.
... съдържащите се фибри, бадемовото брашно може да абсорбира много течност и е идеален свързващ агент за сосове, супи и десерти.
При печене можете да замените около 20 - 25 % от зърненото брашно с бадемово брашно. Тъй като бадемовото брашно естествено притежава лека сладост, можете да намалите количеството захар, посочено в рецептата, според нуждите.
Произход: САЩ
Страна на преработка: Германия
Опаковка: 11,34 кг картон / 40 картона на палета...
...Ръчно изработено в Черната гора
Ориент експрес
Тази бадемова смес се доставя директно в подправките от Ориент експреса: кориандър, кимион, кардамон, черен пипер, канела, карамфил, паприка и индийско орехче, завършени с малко сладост от фурми, създават този пълноценен аромат.
Това е вкусно с кафе и чай, нарязано върху агнешко (рецепта за агнешко с гримолата) и кус-кус, с плътен червен вино и още...