... работа с пълнени термопласти
- истинско ножоворязане
- работещи странични дискове в мелничната камера
- постоянен рязащ кръг
- площ на ситото, равняваща се на 50 % от рязащия кръг на ротора
- защитен достъп до мелничната камера без инструменти с крайни превключватели
- бавен ротор
- отвор на мелничната камера 320 x 200 мм и 420 x 200 мм...
... безпроблемна работа
* Две скорости на рязане
* Машинната глава, вертикално водена, с водене на опашка и регулируема клиновидна лента, може да се накланя на 45° наляво и 60° надясно, с заключване на 45°, 0°, -45°, -60°
* Регулируем ограничител за дълбочината на вертикалния ход на главата на ножовката
* Задвижваща предавка с ниско ниво на шум, работеща в маслен резервоар
* Помпа за охлаждаща...
... на лентата
- напълно автоматично позициониране на ножа чрез сервозадвижване
- икономични опции за рязане, модулно бързо сменяеми от ножоворязане на натисково или остриеново рязане
- позиционирането на ножа е възпроизводимо, визуализирано показване на позицията на ножа
- лазерно подпомагано позициониране на втулките
- две места за навиване (дуплекс) – свободно окачени (cantilevered)
- количка за изтегляне на готовите ролки
- здрава компактна конструкция, бърза инсталация
- много малки изисквания за пространство
- изключително лесна работа за операторите
- много ниска поддръжка...
...Професионални кръгови ножове за нарязване на хляб, произведени в Германия.
За хлябове с дължина до 43 см
- Рязане на филийки с безстепенна дебелина от 5 до 25 мм
- Разделяне на половинки и четвъртинки
Вашата собствено разработена система за рязане с кръгов нож намалява натиска върху хляба.
Още едно предимство на нашите остри професионални ножове: те работят особено хигиенично, тъй като не се нуждаят от смазване с ножово масло.
Вашият хляб ще ви бъде благодарен – с по-дълъг срок на годност.