...Произход на Хималайска кристална сол
Тази кристална сол произхожда от солниците в Пакистан. Солниците геоложки, но не географски, принадлежат на Хималайския масив. Хималайската кристална сол е естествена маса сол на около 250 милиона години. Без химически добавки и/или течности и добивана по начина, по който се прави от стотици години. Хималайската кристална сол се е образувала преди повече от...
... амина; Амонячна киселина; Сулфоновата киселина
Молекулна формула: H2NSO2OH
Молекулна маса: 97.09
CAS номер: 5329-14-6
HS код: 28111990
Чистота: 99.5%мин, 98%мин, 95%мин;
Външен вид:
Безцветен ортогонален кристал или бял кристал
Без мирис, не летлив, не хигроскопичен, запалим, с ниска токсичност.
Относителна плътност 2.216 (20 / 4 градуса)
Точка на топене 205 градуса. Започва да се разлага при 209 градуса, а при 260 градуса този продукт ще се разложи на серен диоксид, серен триоксид, азот и вода. Показател на пречупване α -1.553, β -тип 1.563, γ -тип 1.568.
...Багасата е влакнестата маса, която остава при извличането на захар от захарна тръстика и захарно цвекло. Тя се образува, когато захарният сок, който след това се преработва в кристална захар, се изцежда от захарната тръстика. При производството на една тон захар се получава около една трета тон багаса. Това е страничен продукт от производството на захар с многобройни възможности за повторна...
... на клиента:
В съответствие с насоките на cGMP и FDA, също и в асептични/паровоздушни стерилизуеми версии
Отлична производителност при освобождаване на продукта с незначително задържане на продукта благодарение на конусния съд, много близки разстояния между смесителя и стената/дъното и уникален дизайн на смесителя
Смесителят позволява равномерно смесване на цялата маса на продукта, без образуване на бучки или топки
Площта за топлопредаване е максимизирана за оптимална производителност и циклови времена
Смесителят е поддържан от горната част, с уплътнението в контакт само с парите...