...За търговията, твърдостта на плодовото месо е важен критерий за качество.
Дата на прибиране на плодовете се определя, като се вземат предвид времето за транспорт до крайната дестинация и времето за съхранение, чрез измерване на твърдостта.
Измервания на твърдостта на праскови, кайсии, сливи, череши, домати, ягоди, ябълки, авокадо, кольраби, моркови, краставици, репички и др.
...100% Плод! Смес от замразени BIO ягоди на резени, BIO кайсии на парчета, BIO зелени ябълки на парчета с кора.
Опаковано в повторно затварящ се пакет с дъно.
За 100 г замразени BIO плодове са необходими до 900 г пресни плодове.
...Прах от асаи, прах от ацерола, прах от кайсии, прах от арония, прах от ябълки, прах от банани, прах от ягоди, прах от малини, прах от черни касис, прах от мака, прах от каму каму, прах от вишни, прах от лайм, прах от манго, прах от праскови, прах от къпини, прах от круши, прах от смокини, прах от мандарини, прах от портокали, прах от ревен, био прах от кокосови орехи, прах от морски зърнастец
Всички плодови прахове са налични в био и конвенционално качество.