...Kombucha Style се ферментира на 100% с натурални био съставки и след това се инжектира и пастьоризира преди бутилиране. Може да се образува утайка, както и плаващи ферментни култури, които да се появят като филм или ивици на повърхността и са резултат от втората ферментация (ферментация в бутилка).
Така се образува освежаващата въглеродна киселина в бутилката.
Производител и дистрибутор на пластмасова опаковка. Играч в сферата на красотата, CVP предлага широка гама от флакони и буркани за опаковане на вашите козметични продукти.
В сектора на здравеопазването, открийте нашите серии от буркани, хапчета и флакони, предназначени за опаковане на фармацевтични и парафармацевтични продукти. Персонализируеми благодарение на декорационни техники като ситопечат,...
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nСтепен: 12.5°\n\nVINIFICATION\nВинифициран като розе с червени грозда. Бавно пресоване в продължение на 3 часа, след което ферментация в терморегулирани инокс съдове с местни дрожди. Въглеродна мацерация за извличане на плодовете. Винификация в терморегулирани инокс съдове в продължение на 6 месеца с много малко или никакви...
...
• Биологичен ревенов нектар:
Този нектар е нефилтриран продукт, получен от биологичен ревен от района на Оснабрюк.
Сироп от агаве служи тук като алтернативно подсладително.
• Ревенова шорле:
Готова смес с висок дял директен сок от ревен (40%), вода и фруктоза, с добавена въглеродна киселина.
Нашата ревенова шорле е безалкохолна и вече е налична и в бутилка от 0,7 л.
Насладете се на шорлето охладено с капка аперол.
...Включително CO2 запълване и TÜV
Бутилките са пълни с хранителен въглероден диоксид (въглеродна киселина).
Използване:
• Аквариумна риболов
• Системи за наливна бира
• Защитен газ за заваряване...