...провитамин A; гликозиди; пектини; горчивина; танини; етерично масло и др.
Плодовете на планинската ягода се използват основно за преработка, но се ядат и пресни. Те са добро суровино за производство на ликьор-водка, безалкохолни напитки и сладкарски изделия. При консервиране се използват за приготвяне на желе, бонбони като "планински ягоди в захар", сладко, мармалад, конфитюр, пастила.
Ние осигуряваме...
...Миниатюрен трио от 3 x 5cl бутилки Ciroc Premium френска водка, Ciroc ананас и Ciroc червена ягода.
Изработена изключително от висококачествени грозда Mauzac Blanc и Ugni Blanc за изключително гладко, свежо и иновативно водочно изживяване.
Дестилирана пет пъти, с гладък вкус, леко подсладена и обогатена от естествения характер на гроздето, с чист и хрупкав завършек.
Ciroc ананас предлага вкус на сочен и зрял ананас с фини нотки на ванилия.
Ciroc червена ягода притежава сладък букет от зрели червени ягоди и конфитюр, с сочен и остър вкус на червени ягоди.
...Миниатюрен трио от 3 x 5cl бутилки на Ciroc Premium френска водка, Ciroc ананас и Ciroc червена ягода.
Изработена изключително от висококачествени грозда Mauzac Blanc и Ugni Blanc за изключително гладко, свежо и иновативно водочно изживяване.
Дестилирана пет пъти, с гладък вкус, леко подсладена и обогатена от естествения характер на гроздето, с чист и хрупкав финал.
Ciroc ананас има вкус на сочен и зрял ананас с фини нотки на ванилия.
Ciroc червена ягода предлага сладък букет от зрели червени ягоди и конфитюр, с сочен и остър вкус на червени ягоди.