Италия, Bergamo
Bello Fresco произлиза от страстта към неаполитанската кулинарна традиция и качеството на нашите пресни продукти е сърцето на нашата компания. Започнахме дейността си през 90-те години, като пренесохме традиционни млечни продукти от юг на север на Италия, като все повече разширявахме клиентската си база. Към млечните продукти, които и до днес са нашата силна страна, с времето добавихме селскостопа...
Франция, Vaulx Milieu
...Подобрете съществуващото оборудване, като интегрирате нашите инфрачервени предаватели, с положителен ефект върху производителността, качеството и икономията на енергия. СУШИЛНИ ТУНЕЛИ И СМЕСЕНИ ФУРНИ За печене, запичане, гриловане, маркиране: Бисквити, Хляб, Бриош, Тост, Пица, Палачинки, Картофки, Чипс, Зърнени храни, Меренги… ОБОРУДВАНЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ГОРЕЛКИ Фритюрници Кана Печене на кафе Готварски плочи Деконтаминация на корички от сирене...
Франция, Saint Pal De Mons
...Хартиени торби от крафт, бели или кафяви, с или без печат, за сладкиши, кроасани - Хартиена торба от крафт Цвят по избор: бял или кафяв С или без универсален печат Грамаж: 35 гр/m2 Рециклируема Биодеградируема Хранителна качество Размери по избор: 120+25+25 (=170) x 170 мм Н° 101 (сладкарски изделия) 120+25+25 (=170) x 210 мм Н° 102 (1 или 2 кроасана) 140+35+35 (=210) x 210 мм Н° 103 (2 или 3...
Италия, Mugnano Di Napoli
Вече четиридесет години в сектора на полуфабрикатите за сладки и солени изделия, Buongelo предлага най-доброто от гамата продукти за сладкари и сладкарски лаборатории. Капачки за сфолятели и замразени полуфабрикати, приготвени от маслено тесто, бриош тесто или тесто за кори, втасали или за втасване, за най-добрите рецепти за сладки и солени ястия от неаполитанската традиция. Полуфабрикатите са...
Испания, Andoain
В Бриошел сме производители, специализирани в карамелизирани тостове от Бриош. Бриошел карамел се предлага в две версии: Бриошел е версията без финалната обработка. Професионалистът може да предложи ръчно приготвен десерт от висша кухня, като направен у дома, с нова, хрупкава и блестяща карамелизация или с уникални представяния, вдъхновени от въображението на всеки готвач. Бриошел карамел е...
Франция, Boufféré
В края на 70-те години Жил Фонтено купува занаятчийска пекарна и сладкарница в Шавагн-ан-Пайе. Произхождащ от Вандея и с любов към нея, той с passion оформя бриошите в своята пекарна. Бързо наградите започват да насърчават усилията му. 1981 и 1988 година го правят забележим, а през 1992 година получава първата награда за най-добър вандеен бриош. През 1983 година компанията купува производствена...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play