Bello Fresco произлиза от страстта към неаполитанската кулинарна традиция и качеството на нашите пресни продукти е сърцето на нашата компания. Започнахме дейността си през 90-те години, като пренесохме традиционни млечни продукти от юг на север на Италия, като все повече разширявахме клиентската си база. Към млечните продукти, които и до днес са нашата силна страна, с времето добавихме селскостопа...
...Подобрете съществуващото оборудване, като интегрирате нашите инфрачервени предаватели, с положителен ефект върху производителността, качеството и икономията на енергия.
СУШИЛНИ ТУНЕЛИ И СМЕСЕНИ ФУРНИ
За печене, запичане, гриловане, маркиране:
Бисквити, Хляб, Бриош, Тост, Пица, Палачинки, Картофки, Чипс, Зърнени храни, Меренги…
ОБОРУДВАНЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ГОРЕЛКИ
Фритюрници
Кана
Печене на кафе
Готварски плочи
Деконтаминация на корички от сирене...
...Хартиени торби от крафт, бели или кафяви, с или без печат, за сладкиши, кроасани - Хартиена торба от крафт
Цвят по избор: бял или кафяв
С или без универсален печат
Грамаж: 35 гр/m2
Рециклируема
Биодеградируема
Хранителна качество
Размери по избор:
120+25+25 (=170) x 170 мм Н° 101 (сладкарскиизделия)
120+25+25 (=170) x 210 мм Н° 102 (1 или 2 кроасана)
140+35+35 (=210) x 210 мм Н° 103 (2 или 3...
Вече четиридесет години в сектора на полуфабрикатите за сладки и солени изделия, Buongelo предлага най-доброто от гамата продукти за сладкари исладкарски лаборатории. Капачки за сфолятели и замразени полуфабрикати, приготвени от маслено тесто, бриош тесто или тесто за кори, втасали или за втасване, за най-добрите рецепти за сладки и солени ястия от неаполитанската традиция. Полуфабрикатите са...
В Бриошел сме производители, специализирани в карамелизирани тостове от Бриош. Бриошел карамел се предлага в две версии: Бриошел е версията без финалната обработка. Професионалистът може да предложи ръчно приготвен десерт от висша кухня, като направен у дома, с нова, хрупкава и блестяща карамелизация или с уникални представяния, вдъхновени от въображението на всеки готвач. Бриошел карамел е...
В края на 70-те години Жил Фонтено купува занаятчийска пекарна и сладкарница в Шавагн-ан-Пайе. Произхождащ от Вандея и с любов към нея, той с passion оформя бриошите в своята пекарна. Бързо наградите започват да насърчават усилията му. 1981 и 1988 година го правят забележим, а през 1992 година получава първата награда за най-добър вандеен бриош. През 1983 година компанията купува производствена...