...Фусили е интересен вид паста, който е подходящ за най-оригиналните приложения, но също така е универсален за рецепти с прост и традиционен вкус. Затова избрахме да ги използваме в нашата подготовка "ала боскайола", съчетавайки креативност, деликатност и автентичност.
...Порчини Боскайола 180 г: това са гъби порчини, нарязани на малки парчета, бланширани в оцет, подправени с ароматни билки и поставени в зехтин.
Етикет на продукта
В 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Комбинации
Порчини ала Боскайола Калви са много апетитни и идеални, особено като предястие: възможно е да се комбинират с нашите други специалитети.
Метод на съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C) и консумирайте в рамките на 5 дни.
Код: ПОРК 180...
... маслини, маслини Leccino и маслини Giarraffa, придружени от гъби, печени чушки и подправки.
CROC’ELLA предлага безплатна доставка* (доставка безплатно) в цяла Франция (Марсилия, Париж, Тулуза, Монпелие, Нарбон, Рен, Страсбург, Лил…) с пълна или смесена палета.
Коктейлът от маслини по Боскайола съществува също в буркан от 2,9 кг.
Интересува ви този продукт? Искате ли повече информация за нашата гама от италиански продукти? Свържете се с нас!
IMEPA с.р.л. е специализирана в производството, сушенето и преработката на зеленчуци, подправки, подправки, плодове и съставки за хранителни компании. Освен това сме производители на сосове за паста (боскайола, путанеска, спагетата), готови ризотота, консерви от пипер и чили, идеални за меса.