Добре дошли в Minnelea, земеделската компания, която празнува средиземноморската диета чрез натурални и устойчиви продукти. Разположена в сърцето на Чиленто, Minnelea се посвещава на производството на гастрономически изключителности, които уважават околната среда и местната традиция.
Нашите продукти:
• Зехтин екстра върджин: Нашият зехтин екстра върджин се произвежда от селектирани маслини, събран...
Основана през 2002 г., MAISON VOISINE е семейна компания. Ние сме производител и търговец на едро на местни занаятчийски продукти от Аквитания. MAISON VOISINE е създадена, за да създаде инструмент за местно и регионално разпространение с добро оборудване за охлаждане. Компанията предлага директни доставки до нашите клиенти - месари, колбасари и бакалници. Произхождайки от няколко поколения животно...
Произвеждаме конфитюри, мед, халва, крем от лешници с какао, меден сироп и захарен сироп в собствената си фабрика в Анкара, Турция. Искаме да направим бизнес с вас, за да изнасяме много вкусни и много висококачествени турски продукти във вашата страна или регион. Можем да произвеждаме във всякакъв вид опаковки и тегло и да поставим вашия частен етикет, ако желаете. Опаковането може да бъде в стъкл...
Деликатеси от Естремадура, тероари от Естремадура и вселената на маслината и маслиновото дърво.
Био продукти, гурме хранителни стоки, деликатесни продукти, ръчно изработени инструменти и сапуни, свързани с маслината и маслиновото дърво.
Био екстра върджин зехтин, признат за един от най-добрите в света.
Масла от тероари, произхождащи от Естремадура, регион в централно-западна Испания, близо до Порт...
От 1980 г. компанията Confit de Provence се утвърди на френския пазар на конфитюри, предлагайки на клиентите си първокласно суровини, уникално ноу-хау и качествено обслужване.
Днес компанията произвежда над 1500 тона биологични, облекчени и традиционни конфитюри всяка година за множество регионални, национални и международни марки, разположени в голямо търговско разпространение или в специализира...
История: Bio Mondo, компания от Фриули, основана през 2012 г. от необходимостта на Даниела Фаверо да замени захарта по здравословни причини, е реалност, която първоначално се занимава с подслаждане без калории и търговия с листа от стевия; по-късно, след като е усвоила правилно пазара, решава да се насочи към света на конфитюрите, кремовете за намазване, шоколадите, бонбоните, до достигане на паст...