...Бисквитка с черен чесън, вкусна и оригинална, за споделяне с семейство или приятели. Рецепта, приготвена ръчно, в партньорство с артезанската бисквитерия Carrément Bon.
ИНГРЕДИЕНТИ
Пшенично брашно*, прясно масло от Исини*, пълнозърнеста бадемова пудра*, пресни яйца*, черен чесън*(6%), псилиум*, сол от Норманди.
СЪХРАНЕНИЕ
Да се съхранява при стайна температура и на тъмно.
Срок на годност: 3 месеца.
ОПАКОВКА
Нашите бисквитки са опаковани в 70-грамов пакет от целулоза, напълно биосуровини. Пакетът е компостируем.
SOMEXPORT е основана през 1994 г. Ние снабдяваме централи за покупки, доставчици, но най-вече Африка, Антилите, клиентите от Индийския и Тихия океан и накрая Близкия изток. Ние сме компания за внос-износ на сухи, пресни и замразени продукти, работим с над 300 френски и европейски доставчици. Специализирани сме в следните агро-хранителни продукти:
- Млечни продукти (сирена, йогурти, мляко, сметана...
...Сабле с черен чесън, произведени ръчно. Идеални за споделяне по време на хрупкава и вкусна аперитивна закуска.
Саблетата с черен чесън и комте ще бъдат на всички харесвани, за да обогатят аперитива с семейство или приятели. Те са изработени в бисквитерия в Маноск (04).
Съставки: Брашно от ПШЕНИЦА*, Черен чесън*, КОМТЕ*, кокосово масло*, акациева гума*,
Пудра захар* (захар от светла тръстика**, картофено нишесте*), ЦЕЛИ яйца на прах*, сол от Геранд.
*съставки от биологично земеделие.
**Съставки от справедлива търговия.
iPSAGO, новаторска бисквитерия, базирана в Прованс, е специализирана в производството на вкусни бисквити против отпадъци, които са толкова добри за вашето небце, колкото и за планетата.
Нашите суровини са с естествен произход и без рафинирана захар. Нашите методи на готвене са иновативни, за да запазят хранителните вещества за здравословно хранене. Събираме плодове и зеленчуци извън стандартите...
Бисквитерия Жул Деструпер НВ е семейна компания, която се стреми към устойчива рентабилност чрез лидерство в производството на честни, автентични маслени бисквити и шоколадови бисквити, изработени от най-добрите натурални съставки от креативен екип от служители с страст към занаята, в контекста на политика за премиум продукти!
Разположени в Дром Провансал, срещу Мон Ванту, ние посвещаваме цялата си страст и опит в разработването и производството на висококачествени бисквити и сладкиши. Фини смеси с южни аромати, солените или сладките изкушения от нашата бисквитерия свидетелстват за богатствата на нашия тероар.
...Бисквитерия Тамбурини е семейна компания, която от 1974 година произвежда традиционните корсикански бисквити, канистрели. Разположена в Сартен, в "най-корсиканския от корсиканските градове", тази занаятчийска компания произвежда своите бисквити благодарение на ценни рецепти, предавани от поколение на поколение.
Бисквитерия Деклерк е индустриален производител и доставчик на сладоледени бисквити и е важен играч както на вътрешния пазар, така и в Европа и извън нея. Фирмата произвежда и други бисквити, като галети, вентилатори, облатки и още.
БИСКВИТЕРИЯ ДЮТОА е специализирана в готовите основи за пълнене от бутер тесто и от късо тесто, предназначени за занаятчийски месари, колбасари и кетъринг, както и за мини основи, предназначени за износ. Нашата цел е да разработваме по-технически и иновационни готови основи за пълнене, адаптирани към изискванията на нашите клиенти: водонепропускливост на пълнежите, устойчивост на замразяване, запазване при готвене, хранителни качества, ...
Бисквитерия Авиян е семейна компания, специализирана в производството на висококачествени фрагипанета. Нашите продукти се изработват с качествени суровини. Габаките са индивидуално опаковани и имат срок на годност минимум 10 седмици. Качеството, свежестта и хигиената са от жизненоважно значение за нас. Коректността на сроковете за доставка и референциите е гарантирана.
Бисквитерия Ведер е посланик на Пиренеите. Тя продължава богатата сладкарска традиция на тези високи земи и ни връща към рецептите на нашите баби, приготвени с местни продукти. В Ведер житата са узрели под слънцето на Жер, яйцата идват от газконските ферми, а маслото не е загубило нищо от кремообразността си от вчера. Защото трите основни ценности на къщата са местността, традицията и автентичността. Ведер работи за устойчиво и етично развитие.
Оуд Хаус Деман в Брюж пече тук по занаятчийски и artisanален начин хляб, бисквити, сладкиши и спекулаас. Бисквитерия Де Ман не прави само спекулаас, когато Свети Никола е в страната, но и по време на Великден правим спекулаас бисквити. Благодарение на използването на най-доброто масло и натурални съставки, до днешен ден това остава специалитет на заведението: бадемов хляб, брюжки бисквити, брюжки осмици, гръцки хляб, мокри, клекскопи, макарони, маслен спекулаас, брюжки цигари, флорентини и др...
Бисквитерия Льо Везув е истинска семейна компания, специализирана в производството и разпространението на бисквити и аксесоари (конуси, галети, цигари, лалета, фенери, чаши), предназначени за консумация на сладолед. Благодарение на инвестициите в автоматизация, хигиена и развитие на продукта, ние произвеждаме за редица водещи компании в страната и чужбина.