Португалия, Porto
...Винен оцет, отлежал, с киселинност и характер, 100% натурален продукт, предназначен да подчертае вкусовете на вкусни ястия, но също така да се използва в салати или като аперитив в комбинация с нашите зехтини. Този червен винен оцет, отлежал в дърво и произведен изцяло от биологични грозда от Алентежо, сортовете Турига Насьонал и Тинта Рориз, се отличава с изисканото си „букет“. Става въпрос за сертифициран продукт от висока категория с максимална киселинност от 6%.
Франция, Saint Christol De Rodières
...Съставки: 100% Биологичен стар червен винен оцет Този стар винен оцет е отлежавал в дъбови бъчви в продължение на 6 месеца. Този период му придава кръглост на вкуса, както и дървесни нотки. Препоръки за употреба: Да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати. Този продукт е наличен и в бутилка от 50 cl.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play