...Виненоцет, отлежал, с киселинност и характер, 100% натурален продукт, предназначен да подчертае вкусовете на вкусни ястия, но също така да се използва в салати или като аперитив в комбинация с нашите зехтини.
Този червенвиненоцет, отлежал в дърво и произведен изцяло от биологични грозда от Алентежо, сортовете Турига Насьонал и Тинта Рориз, се отличава с изисканото си „букет“.
Става въпрос за сертифициран продукт от висока категория с максимална киселинност от 6%.
...Съставки:
100% Биологичен стар червенвиненоцет
Този стар виненоцет е отлежавал в дъбови бъчви в продължение на 6 месеца.
Този период му придава кръглост на вкуса, както и дървесни нотки.
Препоръки за употреба:
Да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати.
Този продукт е наличен и в бутилка от 50 cl.