...Биологичният праз, известен с латинското си име Allium Ampeloprasum, е многогодишно тревисто растение, принадлежащо към семейството на амарилисите. FRDP създава селскостопански вериги за своите биологични празове. Веднага след получаването в завода, пресните празове се измиват, нарязват, бланшират или не, след което се замразяват IQF.
Праз, произведен от биологично земеделие: 100%
Обща енергийна стойност: 25 Kcal 105 kJ
Фибри: 2,7 г
Протеини: 0,9 г
Сол: Следи...
... гранулация гарантира незабавна разтворимост, за уникален и неповторим вкус.
Идеален за отлични бульони, може да се добавя и към супи или сосове.
За да получите приятен биологичен зеленчуков бульон, разтворете 4 г от Биологичния Зеленчуков Гранулат Bauer (1 чаена лъжичка) в 250 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Продуктът може да се добавя към храните (супи, минестрони, сосове, рагу, меса, риби, ризото, яйца и др.) по време на готвенето.
... продукти са 100% натурални, тъй като не използваме пестициди, фунгициди или хербициди. Всичко това е потвърдено от нашия "екологичен биологичен сертификат" от Комитета по екологично земеделие на Общността Валенсия (Испания).
Фермата Дорлу разполага с магазин, в който предлага директно своята продукция: масло, извара, йогурт, сметана, яйца, птици, зайци, картофи (Агриа и Дезире), плодове, зеленчуци (праз, целина). Там ще намерите и пълен асортимент от биологични продукти: млечни изделия, хляб, пайове, напитки, вина, хранителни стоки, зеленчуци и плодове. Фермата разполага и с месарница: продажба на дребно или на пакети от говеждо, свинско и птиче месо (пилета и патици). Пекарната предлага биологичен хляб (с мая или закваска, печен на дърва), както и сладкиши, хляб и кишове, приготвени от продукти на фермата.