...Има толкова много възможности за рецепти с ориз... Сигурно е, че трябва да знаете как да го приготвите. Забравете идеята, че той е само гарнитура, с нас оризът става самостоятелно ястие: ризото, облечено по различни начини, за да дефилира на вашите маси винаги в последен стил. От твърдия и изискан вкус на трюфелите, до топлината и обгръщащия вкус на 4 сирена, преминавайки през изискаността на шафрана и био продуктите, Casa Di Cecco ви представя своите ризота: всички различни, но всяко със собствен стил.
AQUITAINE BIOLOGIE е специализирана от над 20 години в дистрибуцията на замразени биологични продукти за професионалисти. Нашата марка AQUIBIO днес е призната и предпочитана от био магазините, колективното хранене и преработвателите. Нашата марка AQUABON покрива всичките ви нужди от диви риби и морски дарове, но не биологични. AQUITAINE BIOLOGIE разполага с каталог от над 400 референции на замразе...
...Повечето от индонезийското население зависи от земеделието. Много хора, около 40% от нашата работна сила, работят в селскостопанския сектор.
Оризът е нашата основна култура. Ние сме сред първите 5 страни производители на ориз в света. В Индонезия отглеждаме ориз на площ от над 10 милиона хектара.
Сега също така насърчаваме методите на биологично земеделие, за да защитим околната среда и да осигурим прехраната на нашия народ. Направляваме се към производството на био храни.
Ако искате да научите повече за индонезийския ориз или да вносите в Италия, пишете ни на info@itpcmilan.it...