...„La Queue de porc“ (rase и semi-rase) е популярен избор за любителите на месото, предлагащ нежна текстура и богат вкус, които подобряват любимите ви ястия. Тази опашка е внимателно подбрана заради качеството и свежестта си, гарантирайки изключително кулинарно изживяване. Тя е перфектна за гриловане, печене и ястия на бавен огън.
Налична в различни размери, „La Queue de porc“ (rase и semi-rase) е...
... арденски колбаси, всичко се произвежда в модерни работилници, отговарящи на стандартите на ЕС. Нашето свинско месо с високо качество, произхождащо от биологично земеделие, се предлага под марките Ardenne BIO, Porc Fermier или Porc Plein Air. Ние също така снабдяваме производители, които могат да реализират месото от нашите три производствени линии.
... стандарти (IFS, BRC, ISO,…). Нашите марки: Paul Prédault - единственият истински френски готварски шунка, La Quercynoise - най-добрият фоа гра и магре, Prestige de la Sarthe - истински рилет и лангоа, Arcal - перфектното коктейлно свинско руло (5 вкуса) и предварително приготвено птиче месо, Armor Plats Cuisinés - специалист за типични френски готови ястия като Бьоф Бургиньон, Amand - деликатеси и гастрономия с вкусни рибни терини от Бретан, Montagne noire Pur porc - сухи колбаси и сушен шунка от Югозападна Франция, 9 месеца Label Rouge…...
... фуража в тънките черва. KM Maxi-Porc е допълнителна фуражна добавка, която се смесва с фуража.
За свине от 40 кг до края на периода на угояване.
Няма изчаквателни периоди преди клане.
Опаковка : 25 кг.
Дозировка : 50 кг KM Maxi-Porc / 10 тона фураж...