Брасери дьо Жиан съчетава традиция и технологии, за да произвежда бири с висока ферментация, богати на вкусове и спазващи най-строгите стандарти за качество и хранителна хигиена. Бири: Гуяс Традиция, Гуяс Трипъл, Сезон Вуазин, Уршон, Дюкасис. Нашите бири се варят изключително от качествени суровини (малц, хмел, чиста вода и мая). Те са напълно натурални и не съдържат никакви добавки. Повторната ферментация в бутилка или в бъчва им придава 100% натурален газ.
...Създадена в Антверпен преди повече от 100 години, компанията CHOCOLATIER De BRUYN NV продължава да избира ръчното производство на своите шоколади. Този избор се оказва разумен, тъй като CHOCOLATIER De BRUYN NV има годишен оборот в Белгия от 10 милиона евро. Шоколадите на CHOCOLATIER De BRUYN NV се ползват с A.O.C. "бельгийски шоколади". Компанията CHOCOLATIER De BRUYN NV е много горда със своите...