...Смес от двуцветни шоколадовияйца с пълнеж от лешников крем.
Тъмният шоколад съдържа минимум 50% какаови твърди вещества. Млечният шоколад съдържа 33% какаови твърди вещества и минимум 14% млечни твърди вещества. Белият шоколад съдържа 26% какаови твърди вещества и минимум 22% млечни твърди вещества.
...Великденските камбани звънят, а нашите градини са бомбардирани с шоколадовияйца. Любителите ще се нахвърлят върху тях, тъй като вкусът на черен шоколад, съчетан с кремообразния пралин в това малко яйце, е истинско удоволствие!
... се обърнете към Шоколадерия Де Найер, но и за конфитюри и десертни бисквити, с автентични флорентини като черешка на тортата, вие сте на правилното място. Нашето предложение се адаптира към всички сезони, от Коледа до Свети Валентин и Великден. Голямо предимство са нашите домашно приготвени великденскияйца, които се предлагат в всички цветове и вкусове. За да можем да изненадваме нашите клиенти постоянно, Шоколадерия Де Найер продължава всеки ден, с много отдаденост и страст към занаята, търсенето на нови шоколадови усещания.
Производител на шоколадови сладкиши по традиционен начин без консерванти: обширен асортимент от трюфели, шоколадови лешници и портокалови кори, студентски микс, манони, меки пралини, марципан, пълнени сладки животинки, 30 вкуса великденскияйца,…...
Напредничав белгийски производител на пралини, великденскияйца и фигурки, коледни фигурки и есенни и валентински пралини. Нашите пралини са налични на едро или в предварително опаковани асортименти, както под частна марка, така и под марката Limar.