... управлениеналабораторията), така че измерените данни да бъдат взети под внимание при изчисленията.
диаметър: 65-85mm
конвексна основа: 0 до -14.5D* (сферични и асферични)
обща дебелина: 7 до 25 mm
дебелина на ръба: 0,02 D* в диапазона от 0D до 10D и 0,04D в диапазона от 10D до 14.5D (
0,02 D* в диапазона от 0D до 10D и 0,04D в диапазона от 10D до 14.5D (: 360 лещи/час
360 лещи/час: Конвейер за...
...предупреждение за твърде гореща повърхност, за да се предотвратят изгаряния!
Цифрово показване на съобщения за грешки
С регулируем защитен контур за температурата на нагревателната плоча (50 – 360 °C)
Магнитна бъркалка с нагрев, подходяща за работа без надзор
DIN 12878 свързване за контактна термометър, напр. ETS-D5, за прецизен контрол на температурата
Много безопасно благодарение на подобрената технология за управлениена топлината
Затворен корпус (IP 42) за дълъг живот
Алуминиева нагревателна плоча за оптимален топлинен трансфер
Подобрена магнитна привлекателност
...
... стратегия за международно развитие се основава на следните 7 решения: Миграция/сливане на бази данни; Миграция/сливане на данни; Управлениена тестови данни; Качество на данните; Картографиране и моделиране на информационни системи; Извличане на данни според бизнес логика; Архитектура за достъп до данни (SOA).
Лабораторията Psychomed е специализирана в технологии за управлениена стресовите разстройства. Пионер в сектора на световно ниво, изобретател на аудиомедикаменти и технология чрез звук и светлина за индукция на състояние на съзнание, благоприятно за успокояване на всички психосоматични разстройства, компанията навлезе в болничния сектор преди 20 години и в фармацевтичния сектор в Белгия преди 3 години.
... своята консултантска услуга с цел: предоставяне на съвети относно вашите резултати от анализите, проблеми с храните или водата, ново/съществуващо законодателство и свързаните с него стандарти; предоставяне на съвети относно изготвянето на планове за управлениена Legionella pneumophila (Решение на Фламандското правителство от 22 ноември 2002 г.); и накрая, предоставяне на съвети в контекста на подпомагане при внедряването на система за безопасност на храните.