...100% плодове, нефилтрирани
Детоксикиращи (диуретични и депуративни)
Без добавена захар, без оцветители и консерванти
Богати на суперхрани Омега 5, полифеноли, витамини B и C, фибри, минерали и микроелементи
Укрепва енергийната система
Стъклена бутилка от 1L
В Белгия: 4,50€
Франция, Нидерландия, Люксембург: 10 €...
...100% натурален сокот нашите плодове от градината:
Без консерванти
Без оцветители
Без добавена захар
Произведен от пресни плодове (без консерви или замразени)
Произведен от смес от различни сортове (главно Jonagold) и пюре от пресни череши (15%)
Наличен в бутилка от 1L или 3L Pouch-up.
Съхранение:
Бутилка: 2 години и след отваряне 3-4 дни в хладилника.
Pouch-up: 1 година и след отваряне 6 до 8 седмици в хладилника.
...O'Bio Bezegaard отглежда боровинки и преработва биологични плодове. Продукти: Боровинките, или сините плодове, както се наричат отглежданите боровинки, са сред най-вкусните плодове, които може да се ядат. Освен боровинки, на Bezegaard се отглеждат и преработват много други плодове. Червени плодове, бели плодове, черни плодове, малини, къпини, сливи, ябълки, круши, череши, вишни, лешници, дюли, мушмули, черници. Биологични конфитюри без изкуствени добавки, без захар от цвекло или тръстика, а с гъстия сокот агаве.
... поздравите един или друг Санглошон и да си тръгнете с колбаси и други "домашни" и регионални продукти. Магазинът на фермата предлага различни продукти: сушен колбас от Санглошон, шунка от Санглошон, ядки от шунка, опушен бекон, опушен колбас, сушена шунка, мляко от Санглошон, череши с алкохол, вино с цветове от бъз, дюлево желе, розово желе, бира от Тчестé, ръчно приготвен ябълков сок,…...
... фудъра, който след 2 години отлежаване е произвел най-добрата бира: "най-добрият фудър на годината." На етикета винаги се посочва номерът на фудъра, а годината указва началото на отлежаването.
RODENBACH Rosso е автентична, лесно усвоима, кисело-сладка освежаваща бира. RODENBACH Rosso се произвежда на базата на 2-годишна бира RODENBACH, отлежавала в дъбови фудри, смесена с млада RODENBACH, след което сместа частично преминава през мацерация с боровинки, малини и кисели череши и се допълва с натуралния сокот тези червени плодове.