...Варовикът се използва в производството на захар по време на пречистването на сока отцвекло или захарна тръстика. Цвеклото се нарязва на парчета и се изпраща в дифузор, за да се извлече сладък сок. Варовикът, произведен от висококачествен карбонат на калций, участва в производствения процес по време на тази съществена операция.
Carmeuse избира от своите кариери най-чистите карбонати на калций...
...Тези калибрирани камъни могат да се използват в захарната индустрия (позволяват филтриране на сокотцвекло за получаване на бял захар).
Те също така се използват като кастини в леярството.
Гранулометрията им е над 60 мм (основно 60/90 мм или 90/130 мм).
Свържете се с нас за допълнителна информация.
...
DSEC играе важна роля в определянето на най-подходящия тип дифузор, често предшестван от предкулер (топлообменник за сок и цвекло) и също така избира най-добрата налична технология за пречистване на сока - с или без декалцификация - както и избора на единици като подготовка на варово мляко и производство на безводен въглероден газ.
След дифузията, сокът трябва да бъде филтриран и обработен в...
...O'Bio Bezegaard отглежда боровинки и преработва биологични плодове. Продукти: Боровинките, или сините плодове, както се наричат отглежданите боровинки, са сред най-вкусните плодове, които може да се ядат. Освен боровинки, на Bezegaard се отглеждат и преработват много други плодове. Червени плодове, бели плодове, черни плодове, малини, къпини, сливи, ябълки, круши, череши, вишни, лешници, дюли, мушмули, черници. Биологични конфитюри без изкуствени добавки, без захар отцвекло или тръстика, а с гъстия сокот агаве.